Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, Yaralıları Ziyaret Etti

Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, Yaralıları Ziyaret Etti

Haber-Kamera: Yüksel KOÇ / İstanbulCHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, patlamada yaralanan 8 kişinin tedavisinin sürdüğü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret etti.

20.03.2016 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Yüksel KOÇ/ İstanbul

CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, patlamada yaralanan 8 kişinin tedavisinin sürdüğü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret etti.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Şafak Pavey, başhekim yardımcısından tedavi gören hastalarla ilgili bilgi aldıklarını söyledi. Pavey, 'Yaralarını sarmak için kaybettiklerimizin yakınlarına ziyaretler yaparak yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Şu anda en çok ihtiyaçları olan şey şefkat ve sabır dilemek." dedi.

ASYA BAŞARAN ÇOCUK SERVİSİNE KALDIRILDI

Patlamadan bu yana yoğun bakım servisinde tedavi gören 2.5 yaşındaki Asya Başaran'ın çocuk servisine götürüldüğünü söyleyen Pavey, bir gazetecinin sorusu üzerine de şunları söyledi:

"Suruç patlamasından bu yana bu korkunç sarmalın içindeyiz. Sürekli uyardık hükümeti; bu yanlış politikanızla bizi 'Ortadoğu bataklığına sokmayın' diye. İşte şimdi halimizi görüyoruz. Bunda hiçbir payı olmayan, bu politikaları desteklemeyen masum insanlarımız bedelini ödüyor."

GÜRSEL TEKİN: BU TOPLUM ELBETTE BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEK

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorunların üstesinden gelmek için hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bin kere söyledik, bin bir kere de burada söylemek istiyoruz; bu şiddetin, bu terörün durması için gereken ne varsa, gerek parlamentoda, gerekse parlamento dışında, uluslararası arenada, diplomatik yöntemler, ne gerekiyorsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz hazırız. En azından parlamentoda bütün siyasi partilerin, başta biz olmak üzere yapılması gereken ne varsa her şeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Yıllardır İstanbul'da yaşıyoruz, Taksim gibi bir yerde, İstiklal Caddesi gibi bir yerde, biraz önce oradan geliyoruz, insanların olmadığı bir şehir düşünebilir miyiz. Bu toplum elbette bunun üstesinden gelecek, buna inancım tamdır. Ama parlamento olarak yapmamız gereken çok önemli işler var. Buna Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazır olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement