Güvenç, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nda - Son Dakika
Güncel

Güvenç, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nda

Güvenç, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı\'nda

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Diyarbakır'da düzenlenen 'Tarihi Kentler Birliği' seminerine katıldı.

02.03.2015 10:26

Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kentler Birliği(TKB) ve Diyarbakır Alan Yönetimi'nin ortaklaşa düzenlediği "Alan Yönetimi Sürecinde Tarihi Kentler Birliği" buluşması yapıldı.

Buluşmalara katılan Başkan Güvenç, tarihi ve kültürel değerlerinin ön plana çıktığı Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan İllerin önemine değindi.

Tarihi Kentler Birliği Üyeleri ile karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunan Başkan Güvenç, Şanlıurfa'nın önemine değinerek Şanlıurfa'da kültürel anlamda başlatmış oldukları çalışmaları anlattı.

"Alan Yönetimi Sürecinde Tarihi Kentler Birliği" buluşmalarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç'in yanı sıra Diyarbakır Belediyesi eş başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve TKB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Tarihi Kentler Birliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tarihi Kentler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, çok sayıda STK temsilcisi ve meslek odaları temsilcileri katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güvenç, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement