Hacımüftüoğlu Rizelilerle Hasret Giderdi - Son Dakika
Güncel

Hacımüftüoğlu Rizelilerle Hasret Giderdi

Hacımüftüoğlu, Rize'de mesai yaptığı eski personeli, dost ve Rizeli hemşerileriyle hasret giderdi.

25.08.2012 12:02

Rize Eski Valisi, İçişleri Bakanı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vefat eden teyzesi merhume Meliha Er'in cenaze törenine katılmak üzere geldiği Rize'de mesai yaptığı eski personeli, dost ve Rizeli hemşerileriyle hasret giderdi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı abisi Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu ile birlikte, Başbakan Erdoğan'ın vefat eden teyzesi merhume Meliha Er'in yaşadığı, Rize Merkez Aktepe köyüne oğullarına taziye ziyaretine giden, İçişleri Bakanı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, daha sonra Başbakan Erdoğan'ında katıldığı cenaze namazının kılındığı, Rize eski Valiği karşısındaki Şeyh camisindeki cenaze namazına katıldı.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, "Sayın Başbakanımız vefat eden teyzesinin cenazesine iştirak için abim ve yeğenlerimle üç yılı aşkındır görev yaptığım Rize'mize gelerek bu vesileyle beraber mesai yaptığım ve uzun yıllar görüştüğüm, arkadaş ve dostlarımızı tekrar görmüş oldum. Burada yıllarca beraber mesai yaptığımız çeşitli kamu ve özel kurumların yöneticileri ve bir kısım Rizeli vatandaşlarımız yeni görevimde beni Ankara'ya ziyarete geldiler.

Hepsi çok sağ olsun. Sayın Başbakanımızın vefat eden teyzesinin geride bıraktığı evlatları gerek Rize'deki görevim esnasında, gerekse daha önce Ankara'daki görevlerin esnasında görüştüğüm ve dostluklarımızın bulunduğu Er kardeşlere, Sayın başbakanımıza ve aile fertlerine sabrı cemiller diliyorum. Sayın Başbakanımızın teyzesinin vefatı vesilesiyle kısada olsan beni bağrına basan, sevgi ve ilgi yumağı oluşturan tüm hemşerilerime, dostlarıma, mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Rize'den ayrılışımın üzerinde birkaç ay geçmiş olsa da birbirimizi ne kadar özlediğimizi fark ettik. Rizeli hemşerilerimin Ankara'da her zaman bir evlerinin olduğunu ülkemize ve Rize'mize hizmette bir kardeşlerinin bulunduğunu unutmasınlar." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacımüftüoğlu Rizelilerle Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement