Hakaret Davasından Yargılanrkenı Adliyede Yine Hakaret Edince Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Hakaret Davasından Yargılanrkenı Adliyede Yine Hakaret Edince Gözaltına Alındı

İzmir'de Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan yargılandığı davadan çıkan İhsan Ö., IŞİD'ci üç sanığın soruşturması için adliyede bulunan Fransız ve Belçikalı hakim ve savcılara karşı protesto girişiminde bulundu.

13.05.2016 17:27

İzmir'de Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan yargılandığı davadan çıkan İhsan Ö., IŞİD'ci üç sanığın soruşturması için adliyede bulunan Fransız ve Belçikalı hakim ve savcılara karşı protesto girişiminde bulundu. Şüpheli, kendisine müdahale eden polislere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulununca gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıl Balçova AK Parti İlçe Binası'nda asılı bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterine tepki verince gözaltına alınan ve bir süre tutuklu kalan İhsan Ö., bu olayla ilgili duruşmanın yapıldığı 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne geldi. Duruşma ertelenirken, İhsan Ö., bu sırada Paris ve Brüksel'deki patlamalarla bağlantısı olduğu iddia edilen tutuklu 3 IŞİD militanın ifadesini takip etmek için Fransa ve Belçika'da gelen heyetleri görünce, Adliye içinde bağırmaya başladı. İhsan Ö. iddiaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu. İhsan Ö., kendisine müdahale eden polislere de hakaret etti. Bunun üzerine gözaltına alınan İhsan Ö., Alsancak Polis Karakolu'na götürüldü. Adliye Polis Karakol Amiri Süheyda Tuğbay ile diğer polis memurları İhsan Ö., şikayetçi oldu. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye tekrar getirilen İhsan Ö., 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İhsan Ö.'nün Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek suçundan 29 kez hakkında işlem yapıldığı, yine hakaret suçundan 3 kez cezaevine girdiği ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakaret Davasından Yargılanrkenı Adliyede Yine Hakaret Edince Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement