PKK'lı Hainler, Hakkari'de 2'si Uzman Çavuş 4 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

PKK'lı Hainler, Hakkari'de 2'si Uzman Çavuş 4 Kişiyi Kaçırdı

Hakkari'de yol kesen PKK'lı teröristler, 2'si uzman çavuş 4 kişiyi kaçırdı. Bölgede operasyon başlatıldı.

21.09.2016 12:02  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari- Çukurca karayolu üzerindeki Doğanlı köyü yakınlarında yol kesen PKK'lı teröristler, sivil bir aracı durdurdu. Araçta bulunan 2 uzman çavuş, şoför ve bir sivil vatandaşı indirerek kaçıran teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

VALİ, OLAYI DOĞRULADI

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise olayı doğrulayarak, "Hakkari-Çukurca karayolu Doğanlı köyü yakınlarında yol kesen bölücü terör örgütü mensupları, araçtaki 2 uzman çavuş, şoför ve 1 sivil şahsı kaçırdı. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor" dedi.

TUNCELİ'DE 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli'de 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerince dün merkeze bağlı Venk Köprüsü mevkisinde terör operasyonu düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda 3 kişinin bulunduğu araca "Dur" ikazı yapıldığı, ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çatışma esnasında 3 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, birinin cesedi bulunmuş, diğer iki teröristin cesetlerinin aranmasına devam edilmekte olup, güvenlik güçlerimizde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmekte olup, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ulaşıma kapatılan Tunceli- Ovacık karayolu tekrar ulaşıma açılmıştır."

PKK\'lı Hainler, Hakkari\'de 2\'si Uzman Çavuş 4 Kişiyi Kaçırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'lı Hainler, Hakkari'de 2'si Uzman Çavuş 4 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement