PKK'lılar Hakkari'de Havan Topları İle Saldırdı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar Hakkari'de Havan Topları İle Saldırdı

PKK\'lılar Hakkari\'de Havan Topları İle Saldırdı

PKK'lılar Hakkari Şemdinli'de iki bölgeye havan topu ve otomatik silahlarla saldırdı. Asker saldırıya anında karşılık verildi.

19.09.2015 19:28  Güncelleme: 20:04

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'ndeki Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgelerine PKK'lılar tarafından havan ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya anında karşılık verildi.

HAVAN TOPU İLE SALDIRDILAR

Saldırı saat 16.30 sıralarında gerçekleştirildi. PKK'lılar ilk olarak Irak sınırındaki Derecik Beldesi'nde konuşlu bulunan Yeşilova Karakolu Mamreşan üs bölgesine, ardından da Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgesine havan topu ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi.

BÖLGEDEN DUMANLARIN YÜKSELDİĞİ GÖRÜNTÜLENDİ

Saldırıya Umurlu 34. Hudut Taburu ve Yeşilova Sınır Karakolu'ndaki askerler anında yoğun top atışıyla karşılık verdi. Yaklaşık bir saat süren silah seslerinin ardından top atışlarının yapıldığı bölgeden dumanların yükseldiği gözlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar Hakkari'de Havan Topları İle Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (74)

  • fırtına poyraz x: hdp ye verilen her oy terörist e verilen kurşun gibidir 84 13 Yanıtla
  • akyürek: bu kürtlerin kafasını ezmediğiniz taktirde adam olmaz 21 36 Yanıtla
    ülküdaş: lan hem doğudan oy istiyorsunuz hem ezin diyorsunuz ne biçim zihniyet at gözlüklerinizi çıkartın artık ülke ne hale geldi 16 1 birlim beraberlik: Haydi türkiye birlik ve beraberlik için , kardeşlik için , istikrar için , güçlü refah bir Türkiye için Ak parti yeniden AK parti . Her türlü ırkçılığa karşı oylar ak partiye 4 3
  • mardin kızıltepe: helal aslanlarım saldırın tc ye 7 40 Yanıtla
    Bi-te-cek-si-niz: Rahat hazırol.Selam dur.Burası Türkiye Cumhuriyeti.Saygı duyacaksın....Senin deden rummuydu mal. 11 2 mardin kızıltepe: iyide ben zaten kendi toprağımdayım mezopatamyada dedlerim 1000 yıldır vardır türklerden 120 sene önce iman edip buralra geldik asıl sen çek askeri polisini topraklarımızdan 3 4 : mulkun sahibi Allah cc.dir. senin sahip olduğun emanettir. mulkun doğduğunda sahip olduğun kadardır :) kürt türk müslümansa dine hizmet etmelidir. ırkçılığa değil... 1 0
  • cCC ulku ocaklari: Akp gidecek kürtler kaçacak delik arayacak 18 26 Yanıtla
  • kazım: İsrail ve Filistinliler ne kadar kardeşse türk ve kürtlerde o kadar kardeştir 21 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement