Hakkari'ye Atanan Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Hakkari'ye Atanan Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kente yeni atanan öğretmenler için tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

14.02.2015 14:02

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kente yeni atanan öğretmenler için tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Öğretmenevi'nde verilen yemekte konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kente yeni atanan öğretmenlerle tanışmak ve kaynaşmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 Şubat 2015 tarihinde Hakkari'ye 650 öğretmenin atamasının yapıldığını anımsatan Kurtaran, şöyle konuştu:

"Bu öğretmenlerden 167'si il merkezi, 392'si Yüksekova, 73'ü Şemdinli, 18'i ise Çukurca ilçesinde görev yapacak. 15 bin öğretmenden 650'si Hakkari'ye atandı. Bu bizim için çok ciddi bir rakamdır. Bundan dolayı öncelikle sayın valimize teşekkür ediyoruz. Sayın valimizin bakanlık nezdinde girişimleri sonucu ilimize bu kadar öğretmen atandı. Öğretmen arkadaşlarımızın çoğu okullarını gördüler, bir kısmı öğrencileriyle de buluştu. Hakkari'nin inşallah bundan sonra ki güzelliklerini görecekler. Hakkari'ye gelmeden önce hepsinde bir ön yargı vardı. İnşallah bu ön yargı arkadaşlarımızın burayı tanımasıyla olumluya dönecektir. Biz Türkiye'deki en genç öğretmenlerin çalıştığı iliz. Bunun için de şanslıyız. İnşallah Hakkari'nin eğitim çıtasını hep birlikte daha yükseklere çıkartacağız. Hepinize kamu görevinizin hayırlı olmasını dilerim."

Kurtaran, yemekte bir araya geldiği öğretmenlerle sohbet ederek görevlerinde başarı diledi.

Müdür yardımcıları, şube müdürlerinin de katıldığı yemek, öğretmenlere kitap hediye edilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'ye Atanan Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement