Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası Başladı

Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası Başladı

Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası bu yıl da tenis severlerin ilgi odağı olacak.

19.11.2013 12:31

18 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, Türkiye Tenis Federasyonu'nun denetimi ve gözetiminde, Hülya Avşar, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mansur Topçuoğlu ve TED Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kara'nın katıldığı basın toplantısının ardından başladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sn. Hülya Avşar, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Mansur Topçuoğlu ve TED Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hasan Kara, böyle anlamlı bir organizasyona destek oldukları için duydukları mutluluğu belirttiler. Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Avukat Mansur Topçuoğlu, "1000'den fazla öğrencimizin devam ettiği Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümlerimizde oldukça iddialıyız. Spordaki iddiamızı böyle marka olmuş bir organizasyona sponsorlukla sürdürüyoruz" dedi.

Hülya Cup kapsamında burs verilecek öğrencilere aynı zamanda eğitim bursu da verilebileceği söylendi. Ayrıca Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Avukat Mansur Topçuoğlu, Şişli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını da ilk kez basının önünde açıklayarak Şişli'de spor alanları olmadığını, Şişli'de gençlerin ve çocukların spor yapacağı tesisler kurmak istediklerini belirtti.

Son yıllarda Spor Yöneticiliği, Antrenörlük ve Rekreasyon bölümleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu beğeni kazanan Haliç Üniversitesi, bir eğitim kurumu olarak, tenis sporunun Türkiye'de yaygınlaşabilmesi ve profesyonel sporculara sahip olabilmesi için Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nın ana sponsoru oldu.

Turnuva açılışında Hülya Avşar ve oyuncu Cansel Elçin, Haliç Üniversitesi öğrencilerinden Elif Tuğrul ve Taha Arın ile gösteri maçı yaptılar. Yapılan gösteri maçında renkli görüntüler ortaya çıktı. Koordinatörlüğünü Fuat Nalbant'ın, başhakemliğini Erkan Çağlayan'ın gerçekleştireceği turnuva İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü'nde düzenleniyor.

21 farklı kategoride 850 tenisçinin katılacağı ve tüm gelirleri ile 12-18 yaş arası genç, yetenekli ve dar gelirli tenisçilere tenis bursu sağlayan Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası bu yıl da tenis severlerin ilgi odağı olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement