Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

05.03.2017 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hilalkent Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatan Yanılmaz, Elazığ Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Türkiye'yi daha ileriye götürmek, zenginleştirmek, güçlü ve irade sahibi hükümetlere kavuşturmak için vatandaşların sandığa giderek "Bu ülkenin gerçek sahibi de yöneticisi de biziz ve kimse bizim seçtiğimize müdahale edemez" demesi gerektiğini vurgulayan Yanılmaz, "Halk kimi isterse o kişi gelsin 5 yıl görevini yapsın. Memnun kalmadığımız takdirde tekrar değiştirelim. Bu referandum bize bu hakkı tanıyor ve bu tarihi oylamayı ülke olarak çok iyi analiz edip çok iyi değerlendirelim." ifadesinde bulundu.

Belediye çalışmalarına da değinen Yanılmaz, göreve geldikleri günden itibaren kimsenin dokunmaya cesaret edemediği birçok problemi çok kısa sürede ve hızlı bir çalışmanın sonucunda tamamladıklarını aktardı.

Elazığ'ın çöp sorununu ortadan kaldırdıklarını ve çöpten elektrik enerjisi üretim tesisi ile çöplerin kıymetli hale geldiğini bildiren Yanılmaz, şunları kaydetti:

"Çöpten elektrik enerjisi projesini Türkiye'de en hızlı yapan belediyeyiz. 2015 yılında fiilen devreye aldığımız bu tesisimizde 10 bin konuta yetecek elektrik elde ediyoruz. Sadece Elazığ'ın değil Keban'ın, Akçakiraz'ın, diğer beldelerimizin ve Tunceli'nin Pertek, Hozat ve Çemişgezek ilçelerinin de çöpleri buraya gelerek enerjiye dönüştürülüyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement