Hasankeyfli Öğrenciler Doğu Karadeniz'i Gezdi - Son Dakika
Yerel

Hasankeyfli Öğrenciler Doğu Karadeniz'i Gezdi

Hasankeyfli Öğrenciler Doğu Karadeniz\'i Gezdi

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde Kaymakamlık tarafından yürütülen 'Desteklenirsem başarırım projesi' kapsamında başarılı görülen 14 öğrenci, 3 gece 4 gün süren Doğu Karadeniz gezisine katıldı.

02.07.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Kaymakamlık tarafından yürütülen 'Desteklenirsem başarırım projesi' kapsamında başarılı görülen 14 öğrenci, 3 gece 4 gün süren Doğu Karadeniz gezisine katıldı.

Hasankeyf'ten yola çıkan öğrenciler 11 saatlik yolculuğun ardından bin 820 metre yükseklikteki Zigana Dağı ve tünelinden geçerek kısa bir fotoğraf molası verdikten sonra Trabzon Maçka'da konakladı. Ertesi gün rehber eşliğinde Sümela Manastırı, Ayasofya Cami (Kilisesi), Seragölü, Akçaabat sahilini gezdi. Fındık ve çay bitkisi hakkında rehber tarafından öğrencilere bilgi verildi. Of, Çaykara güzergahı üzerinden Uzungöl'e varan öğrenciler, Uzungöl etrafında bisiklet turu, yürüyüş yaparak fotoğraf çektirdi. Yöresel ürünlerin ve hediyelik eşyaların satıldığı dükkanlarda alışveriş yaptıktan sonra Rize'de öğle yemeği yiyen öğrenciler ardından botanik çay bahçesinde kısa bir mola verdi. Fırtına Vadisi üzerinden Kaçkar Dağları arasında bulunan Ayder Yaylası'na giden öğrenciler Ayder Şelalesi'nde fotoğraf çekiminden sonra otele geri dönüş yolunda Fırtına Deresi üzerinde yer alan tek kemerli taş köprüde fotoğraf çektirdi.

Geziden büyük bir zevk aldıklarını belirten öğrenciler, bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Hasankeyf Kaymakamlığı'na teşekkür etti. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasankeyfli Öğrenciler Doğu Karadeniz'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement