Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Erzin ilçesinde mahalle muhtarlarını ve vatandaşlarla toplantı yaptı.

22.06.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erzin ilçesinde mahalle muhtarlarını ve vatandaşlarla toplantı yaptı.

Savaş, ilçeye bağlı Yeşiltepe, Aşağıburnaz, Yukarıburnaz, Turunçlu, Kuyuluk, Gökdere ve Yoncadüzü mahallelerinde muhtar ve vatandaşlarla ilçesinin eksikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu

Ziyarette amaçlarının Hatay'a hizmet etmek olduğunu vurgulayan Savaş, yapılacak olan hizmetlere vatandaşları da katmak istediklerini belirtti.

Savaş, 5 yıllık görev süre içerisinde vatandaşlara en güzel şekilde sevgi, barış, birlik ve beraberlik içinde hizmet edeceklerini kaydetti.

Su faturalarında taksit ve faizsiz bir şekilde ödeme kolaylığı sağlayacaklarını da belirten Başkan Savaş, kanunsal gecikmelerden dolayı vatandaşları hiçbir şekilde mağdur etmeyeceklerini ve içme suyunda en ucuz olan uygulamayı yapacaklarını ifade etti.

Savaş, siyasetin sadece seçim zamanında yapılması gerektiğini, seçimden sonra sadece hizmetin konuşulmasının doğru olduğunu kaydetti.

- Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy'dan esnaf ziyareti

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ilçede bulunan semt pazarlarını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Toksoy, ziyarette yaptığı konuşmada amaçlarının sorunları yerinde görmek ve çözmek olduğunu belirtti.

Katılımcı belediyeciliği vazgeçilmez hale getireceklerinin ifade eden Toksoy, semt pazarlarının daha verimli hale getireceklerini ve halkın ihtiyaçları doğrultusunda dizayn edeceklerini kaydetti.

Toksoy, değişik meslek sektörü ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle sürekli görüş alışverişinde bulunacaklarını, makamında oturmayarak sorunları yerinde tespit etmeye çalışacağını söyledi.

- Altınözü Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden Yıl sonu Sergisi

Altınözü Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerler tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmada, kursiyerlere ve onları yetiştiren öğretmenlere de emekleri için teşekkür etti.

Serginin açılışını yapan Altınözü Kaymakamı Ali Arslantaş, serginin açılış kurdelesini keserek sergide yer alan eserleri inceledi.

Açılışa Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement