Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Ölçer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

02.02.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Ölçer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Topaca, milletin en önemli özelliklerinden birisinin şehitlik mertebesine verdiği önem ve şehitlere duyduğu derin saygı olduğunu belirtti.

Dernek Başkanı Ölçer ise Vali Topaca'ya kabullerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci'ye ziyaret

AK Parti Hatay İl Kongresi sonrasında oluşturulan yeni yönetimi tebrik etmek amacıyla kentte gelen, AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutar, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Tutar, ziyarette yaptığı konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla büyük bir özenle gerçekleştirilen il kongresinin şehirde büyük heyecan yarattığını kaydetti.

Kongre sürecinde emeği geçen herkese teşekkür eden Tutar, şöyle devam etti:

"AK Parti Hatay Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Atıç'ın başarılı olacağına dair inancımız tamdır. Milletvekilleri seçim sürecinde partimizin Hatay teşkilatına ve belediye başkanlarımıza çok büyük roller düşüyor. Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyor, halka hizmet noktasında elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Bundan sonraki süreçte de görevinizde başarılar diliyorum."

Başkan Kimyeci ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 95 mahalleden oluşan, 348 bin nüfusa hizmet veren bir belediye olarak şehre hizmet noktasında millete layık olmaya gayret ettiklerini belirtti.

Antakya'nın öne çıkan bir şehir olması için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Kimyeci, hükümetin belediyelere verdiği katkı ve desteklerinden dolayı şükranlarını sundu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement