Hava Değişimine Geldi, Bıçaklandı - Son Dakika
Güncel

Hava Değişimine Geldi, Bıçaklandı

Hava Değişimine Geldi, Bıçaklandı

TEKİRDAĞ (İHA) – Ordu’nun Ünye ilçesinde vatani görevini yapan genç, hava değişimi için geldiği Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde çıkan kavgada bacağından bıçaklandı.

14.10.2014 09:46

TEKİRDAĞ (İHA) – Ordu'nun Ünye ilçesinde vatani görevini yapan genç, hava değişimi için geldiği Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde çıkan kavgada bacağından bıçaklandı.

Olay, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre vatani görevini Ordu Ünye'de yapan Özkan S. (20), bonzai adlı uyuşturucu madde temin etmek üzere T.Ö., B.D. ve S.D.'den bir miktar para alarak emanet olarak güneş gözlüğünü verdi. Sonraki günlerde güneş gözlüğünü geri isteyen Özkan S. ile parasını isteyen T.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay yerinden kaçan T.Ö., arkadaşları ile olay yerine geri döndü. Yeniden alevlenen kavgada T.Ö., belindeki bıçakla Özkan S.'yi yaraladı. Sol bacağından aldığı bıçak darbesi ile kanlar içinde kalan Özkan S.'ye ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapıldı. Özkan S., yapılan müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özkan S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri T.Ö., B.D. ve S.D.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen T.Ö., cumhuriyet savcısının sorgulamasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hava Değişimine Geldi, Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement