Hava Saldırısı Yapılan Kobani'de Çatışmalar Sürüyor (2) - Son Dakika
Güncel

Hava Saldırısı Yapılan Kobani'de Çatışmalar Sürüyor (2)

Hava Saldırısı Yapılan Kobani\'de Çatışmalar Sürüyor (2)

Iraklı PARLAMENTERLER SURUÇ'TA Irak Federal Kürdistan Bölgesi Başkanı Mesut Barzani'ye bağlı Güney Kürdistan Parlamenter heyeti Suruç'a geldi.

08.10.2014 17:56

Iraklı PARLAMENTERLER SURUÇ'TA

Irak Federal Kürdistan Bölgesi Başkanı Mesut Barzani'ye bağlı Güney Kürdistan Parlamenter heyeti Suruç'a geldi. Bir süre DBP ilçe binasında partililerle görüşen 10 kişilik heyet daha sonra inceleme yapmak için Kobani'ye gitmek istedi, ancak askerler güvenlik riski bulunduğu gerekçesiyle gruba izin vermedi.

Aralarında PYP Genel Başkanı Salih Müslim eşi Ayşe Efendi'nin de bulunduğu ve DTK Eş Başkanı Selma Irmak'ın da eşlik ettiği grup daha sonra sınır hattındaki Devşan Köyü'ne gitti. Burada PKK ve YPG lehine atılan sloganlar eşliğinde karşılanan kalabalık gazetecilere yaptığı açıklamada, Kobani'ye destek vermeye geldiklerini söyledi. PYD Genel Başkanı Salih Müslim'in eşi Ayşe Efendi ise uluslararası kamuoyunun Kobani'ye sahip çıkmasını istedi.

Öte yandan Kobani'de çatışmalar devam ediyor. Kobani'de sık sık meydana gelen patlamalar sınır hattında tedirginliğe yol açarken, ilçeden yükselen dumanlar ise Türkiye tarafından görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hava Saldırısı Yapılan Kobani'de Çatışmalar Sürüyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement