Hdp'den Doğanşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hdp'den Doğanşehir'e Ziyaret

Hdp\'den Doğanşehir\'e Ziyaret

HDP Malatya Milletvekili adayları, il ve ilçe örgütleri Doğanşehir ilçesi ve mahallelerini etti.

29.10.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Malatya Milletvekili adayları, il ve ilçe örgütleri Doğanşehir ilçesi ve mahallelerini etti. HDP'li heyet, seçim beyannamelerini hakkında bilgi vererek, vatandaşlardan destek istedi.

Ziyaretlerini sürdüren HDP'li heyet Dağanşehir ilçe merkezinde ve mahalleri ziyaret etti. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya Milletvekili Adayı Aydın Erdoğan, "Ülkenin geleceği 1 Kasım seçimlerinde belirlenecek. Türkiye şu an iyi yönetilmiyor, bunu değiştirmek 1 Kasım'da sizlerin ellerinde. Ankara'da yaşanan hadise, devleti yönetenlerin yanlış siyasetleri nedeni ile bağıra bağıra 'ben geliyorum denen' bir katliamdır. Bunun işaretlerini, daha önce Reyhanlı'da, sonra sınır kapılarında patlatılan bombalarda, sonra 5 Haziran'da HDP'nin Diyarbakır mitinginde, arkasında Suruç'ta görüyorduk, en son Ankara'da en vahşi ve memleketi büyük bir üzüntüye boğan şekli ile ortaya çıkmış oldu" dedi.

"GEÇİM ZORLAŞTI, SIKINTILAR ÇOĞALDI"

HDP'nin Kurucaova'ya ziyaretinde konuşan Erdoğan ülkenin 13 yılın sonunda gerilemeye doğru gittiğini belirtti. Erdoğan, "13 yılın sonunda geldiğimiz durum şu anda önce ekonomide bir iyileşme, şimdi bir kötüleşme, bugün ise ürettiğiniz ürünler para etmiyor. Gelirken baktım domates tarlalarda kalmış, elmalar dalında duruyor ya da toplanmış, meyve suyu fabrikasına 10-15 kuruşa satılacak. Hem evlerde, oturulan yerlerde huzur güven kalmadı hem de geçim zorlaştı, sıkıntılar çoğaldı. Halbuki 13 sene önce bütün bunlar başka türlü olacak deniyordu vaatler öyle idi" şeklinde konuştu.

HDP'li heyet, gösterilen yoğun ilgiyle mahallelere yaptığı ziyaretleri tamamladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp'den Doğanşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement