Hdp'li Sarıyıldız, Olaylarda Yaralanan Çocuğu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hdp'li Sarıyıldız, Olaylarda Yaralanan Çocuğu Ziyaret Etti

Hdp\'li Sarıyıldız, Olaylarda Yaralanan Çocuğu Ziyaret Etti

ŞIRNAK (İHA) – HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Şırnak’ın Cizre ilçesinde çıkan olaylarda yaralanan çocuğu hastanede ziyaret etti.

11.10.2014 21:46

ŞIRNAK (İHA) – HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Şırnak'ın Cizre ilçesinde çıkan olaylarda yaralanan çocuğu hastanede ziyaret etti.

Cizre Devlet Hastanesi'ne gelerek 8 yaşındaki Harun Benzer'in sağlık durumu ile ilgili doktorlardan bilgi alan Sarıyıldız, çocuğun sevk edilmesi için gerekli girişimlerde bulundu. Harun Benzer ambulansla Gaziantep'e sevk edildi.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan HDP'li Sarıyıldız, "Son birkaç gün içerisinde Türkiye genelinde ve özellikle Kürt illerinde 30'a yakın insan yaşamını yitirdi. Bunların birçoğu asker veya polis tarafından sıkılan kurşunlardan dolayı kaynaklandı. Şimdi biz açıkçası kaotik bir süreç yaşıyoruz. Şuan Kobani üzerinde bir katliam girişimi var ve oradaki çeteler buradaki iktidar tarafından destekleniyorlar. Onun için birinci yoğunlaştığımız konu odur. Yalnız bunun üzerinde de şüphesiz duracağız. Nerede yasa dışı, nerede bu halka karşı haksız bir uygulama var ise yasaların, hukukun dışına çıkılıyor ise gayri meşru bir devlet uygulaması var ise biz karşısında yer alacağız ve bununda karşısında yer alacağız. Av Tüfeklerinin kullanımı ile ilgili soruşturmanın başlatılması için çabamız olacaktır "dedi.

Sarıyıldız ve beraberindekiler yaralı çocuğun Gaziantep'e sevk edilmesinden sonra hastaneden ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hdp'li Sarıyıldız, Olaylarda Yaralanan Çocuğu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement