Hilvan'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Hilvan'a Şehit Ateşi Düştü

Hilvan\'a Şehit Ateşi Düştü

SİİRT'in Pervari İlçesi'nde, teröristlerle girilen çatışmada 27 yaşındaki uzman çavuş Halit Şiltak'ın şehit olduğu haberi Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'ndeki ailesini yasa boğdu.

01.09.2016 17:25

SİİRT'in Pervari İlçesi'nde, teröristlerle girilen çatışmada 27 yaşındaki uzman çavuş Halit Şiltak'ın şehit olduğu haberi Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'ndeki ailesini yasa boğdu.

Pervari'de arazi taraması yapan askerler ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada uzman çavuş Halit Şiltak şehit oldu. Evli ve 9 aylık Işıl adında bir kızı olan uzman çavuş Halit Şiltak'ın şehit olduğu haberi, Ağveren Mahallesi'nde oturan annesi Esmer Şiltak ve akrabalarına Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, askeri yetkililer ve İlçe Müftüsü Mahmut Şahin tarafından verildi.

Eşi de yıllar önce vefat eden anne Esmer, bayram öncesi Siirt'ten Hilvan'a gelen eşi Emine ve diğer yakınları gözyaşına boğuldu. Fenalaşan bazı şehit yakınlarına da hazır bulunan sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

Şehidin evine sokağa bayraklar asılırken, Kaymakam Ahmet Özay ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, şehit yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Pazar günü bayram iznine gelmesini beklenirken şehit düştüğü haberi gelen uzman çavuş Halit Şiltak, yarın Hilvan'da düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hilvan'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement