Hüseyin Çapkın'ın İsmi Emniyet'in Sitesine Eklendi - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çapkın'ın İsmi Emniyet'in Sitesine Eklendi

Yolsuzluk operasyonları sonrası görevden alınan Çapkın'ın Emniyet'in internet sitesinden çıkarılan ismi, çıkan haberlerden sonra siteye eklendi.

24.12.2013 11:57  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü internet sitesinde, görevden alınan Hüseyin Çapkın'a eski müdürler arasında yer verilmedi. Konu haber olunca Hüseyin Çapkın'ın fotoğrafı da Emniyet Müdürleri bölümüne eklendi.

ALTINOK'TAN ÖNCE CERRAH VAR

İnternet sitesine göre yeni atanan Selami Altınok'tan önce Celalettin Cerrah görev yapmış müdür olarak görülüyordu. Hüseyin Çapkın operasyondan haberdar olmadığı iddiaları üzerine görevden alınmış, bir basın kuruluşuna yaptığı açıklamada da yasal olarak operasyondan haberdar olmamasının normal olduğunu söylemişti.

ALTINOK SOSYAL MEDYADA YOK

Bu arada siteden yapılan açıklamada Selami Altınok'un Twitter ve Facebook adresi bulunmadığı duyuruldu. Altınok adına twitter'da yer alan adreste tartışmalı Tweet'ler yer almıştı.

HABER OLUNCA EKLENDİ

Hüseyin Çapkın'ın isminin İstanbul Emniyet Müdürlüğü internet sitesinde olmadığı haberinin ardından sayfada değişiklik yapıldı ve Çapkın'ın ismi ve fotoğrafı eklendi.

Haberden önceki Emniyet listesi;

 

Haberden sonraki Emniyet listesi;

Hüseyin Çapkın\'ın İsmi Emniyet\'in Sitesine Eklendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hüseyin Çapkın'ın İsmi Emniyet'in Sitesine Eklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ: Tarihin En Başarılı Müderlerinden olan bir adama böyle yaptınız Allah öbür dünyada hesap soracak..Adamın Başarılarını bile kıskandınız aynı operasyonları başka partilere yapsa adama ödül verirdi bu Başbakan..Uyuma Türk Milleti uyuma. 88 4 Yanıtla

Advertisement