İçten Sözünü Tuttu - Son Dakika
Yerel

İçten Sözünü Tuttu

İçten Sözünü Tuttu

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in girişimleri sonucu Diyarbakır yepyeni bir spor kompleksine kavuştu.

24.03.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundan üç yıl önce AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Mardin yolu üzerindeki Çöşler Mahallesi'nde kaba inşaatı bitmiş ancak bir türlü faaliyete giremeyen eğitim ve spor kompleksi için girişimlerde bulunmuştu.

Bölge Halkı için oldukça önem arz eden eğitim ve spor kompleksinin bir an önce açılması ve yarım kalan inşaat çalışmalarının tamamlanması için Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan söz almıştı. Aradan geçen 2 yılda konunun takipçisi olan genç milletvekili konuyu şimdiki Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la da görüştü ve Diyarbakır, yepyeni bir spor kompleksine kavuştu.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK MUTLUYUZ DİYARBEKİRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İçten, "Üç yıl önce buraya geldiğimizde kaba inşaatı tamamlanmış lakin bakımsızlıktan ve ilgisizlikten çökmüş bir spor salonu vardı. Bunun takipçisi olacağımı ve buraya çok daha güzel bir Spor Kompleksi kazandırmak için gayret göstereceğimizi belirtmiştim. Bu anlamda büyük çabalar sonunda hem gençlerimize, hem geleceğin sporcularına ve hem de Diyarbekir halkına bu kompleksi kazandırmanın haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bugün burada görmüş olduğunuz ve devam eden inşaat sadece kapalı bir spor salonu değil. Ayrıca gençlerimiz için bir gençlik merkezi, sentetik yüzeyli bir çim saha ve 3 katlı başka bir spor salonunun da inşaatı sürmekte.

İki yılda toplam 15 milyon lira harcanarak buraya tam anlamıyla profesyonel bir Spor Kompleksi yaptırıyoruz ve hamd olsun ki şimdiye kadar inşaatımızın %60'ı bitti. En kısa zamanda da geri kalanı tamamlanıp inşallah burada gençlerimiz için çocuklarımız için ve halkımız için çok yönlü ve sosyalleşme olanaklarının bulunacağı güzide Spor Kompleksimiz hizmete girecektir, Diyarbekirimize hayırlı uğurlu olsun" dedi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İçten Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement