İhsanoğlu'ndan Bahçeli'yi Kızdıracak "Demirtaş" Çıkışı - Son Dakika
Politika

İhsanoğlu'ndan Bahçeli'yi Kızdıracak "Demirtaş" Çıkışı

HDP'de Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda MHP lideri Devlet Bahçeli ile çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu ters düştü.

08.07.2014 09:37  Güncelleme: 09:32

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için "Terör örgütüyle bağlantısı ortadadır, adaylığı yasalara aykırıdır" sözlerine MHP'nin de desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan yanıt geldi.

"YÜCE MECLİS'İN VEKİLLERİ TEVECCÜH GÖSTERMİŞTİR"

Ekmeleddin İhsanoğlu ise, Bahçeli'yi kızdıracak bir açıklamaya imza atarak, "Sayın Demirtaş'a cumhurbaşkanlığı konusunda milli egemenliğimizin tecelli ettiği Yüce Meclis'in vekilleri teveccüh göstermiştir" dedi.

DEMİRTAŞ, İHSANOĞLU'NA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine cevap veren HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, "Bakın birileri bizim adaylığımız için meşru değildir diyor. Ben özellikle sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun buna cevap vermesini bekliyorum. YSK'nın bunların adaylığını iptal etmesi lazım diyor. Şimdi sayın İhsanoğlu aynen kendi genel başkanı gibi mi düşünüyor katılmıyor mu? Bana bunları açıklaması lazım, böyle susarak olmaz biz merak ediyoruz ne düşünüyor. Çünkü birileri bize ancak köleliği laik görüyor. Bunlar diyor bizim kapıcımız olabilir, temizlikçimiz olabilir, mahallemizde bakkal olabilir itirazımız yok ama cumhurbaşkanı adayı olamaz kafa bu işte bunlara göre bizim yerimiz" şeklinde cevap vermişti.

ŞAMİL TAYYAR'DAN ÇARPICI İDDİA

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili, “Cumhurbaşkanı çıkmayacağı aşikar ama MHP Genel Başkanı olur mu bilemem. MHP içinde bir grubun aynı zamanda bunun da hazırlığını yaptığı söyleniyor”

İhsanoğlu\'ndan Bahçeli\'yi Kızdıracak "Demirtaş" Çıkışı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika İhsanoğlu'ndan Bahçeli'yi Kızdıracak 'Demirtaş' Çıkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • mini anket: Demirtas diyenler yeşil erdogan diyenler turuncu butonu tiklasin 21 9 Yanıtla
    YOK BİRBİRİNİZDEN FARKINIZ: zaten birbirinden farkı yok demirtaş=tayyip 0 0
  • Has Türk: Demirtaşa Kurban Olun Siz Adam Gibi Adam Sayın Demirtaş 14 11 Yanıtla
  • kürtler geliyor gümbür gümbür: BU ASIR KÜRTLERİN ASRI.TÜRK KÜRT KARDEŞ DİYE BOŞUNA AVUNMAYIN.BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA..KÜRTLER ESKİ KÜRTLER DEİİL...BİZ KÜRTLER ANLI ŞANLI ARİ IRKINDANIZ..FARSLARLA FRANSIZLARLA ALMANLARLA AKRABAYIZ...KISKANANLAR ÇATLASIN...BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA..TÜRKLERİN SELAMINA BİLE İHTİYACIMIZ YOK..TÜRK KÜRT KARDEŞ DİYE BOŞUNA AVUNMAYIN..BU GİDİŞLE BÜTÜN DÜNYANIN ENERJİ KAYNAĞI KÜRTLER OLACAK..ZENGİNLEŞECEĞİZ AMA .RAMAZANLARDA FİTRE VE ZEKATIMIZI TÜRKLERE YİNE VERMEYİZ. İSTERSENİZ ACLĞINIZDAN ÖLÜN. ...BANA NE 15 10 Yanıtla
    zozandan şakir e: şakir sen kimsin la bana laf söyliyin.ben kürtler konusunda avrupada master yapmış bir kürt kızıyım. kafasız.ah biraz aklın olsa. 0 0 zozan: 1453 KARTALLARI bana mhp li diye hakaret etme. ağzımı açtırma 0 0 1453 kartalları: FAŞIST MHP Lİ OLDUGUN APAÇIK 0 0 zozandan cevap: 1453 karakartalmış.hadi len ordan...beni mhp li sanmışsın.oglum sen salaksın.senin kafa basmiyiii basmiyiii..sonra sen kimsin ki bana cevap yazabiliyosun.benimle muhatap olup ta kendini yüceltme tamam.anladınnnn 0 0 haso: Yasin kac lemm :-) 0 0
  • İHSANOĞLU GELİYOR: KORKUNUN ECELER FAYDASI YOK SAYIN İHSANOĞLU GELİYOR 9 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement