İlçe Başkanından Belediye Başkanına Plaket - Son Dakika
Yerel

İlçe Başkanından Belediye Başkanına Plaket

İlçe Başkanından Belediye Başkanına Plaket

AĞRI (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan,30 Mart Genel Seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlık seçimlerinde göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’ya plaket verdi.

05.09.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan,30 Mart Genel Seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlık seçimlerinde göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'ya plaket verdi.

Eleşkirt Belediyesi'nde düzenlenen töreninde açılış konuşmasını yapan Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, AK Parti kurulduğundan beri üç belde ve ilçe merkezinde daima istikrarın, barışın, kardeşliğin teminatı olarak destek verdiklerini belirterek, "AK Parti teşkilatı olarak, yalnızca ilçe merkezi ve beldeler değil; belediye başkanlarımızla beraber belediye seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de koşturduk. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan şahsında oylanan halkın iradesinin Çankaya'ya çıkıp çıkmaması meselesiydi. Bir yanda eski Türkiye özlemiyle mevcut konumlarını kaybetmek istemeyen elitlerin mücadelesi, diğer tarafta ise dünyada tüm ezilen, dışlanan, ötekileştirilenlerin yanında yer alan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Eleşkirt, bu seçimde de kendisine yakışanı yaparak Türkiye ortalamasının çok üstüne çıkarak birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve istikrara oy kullandı" dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ve ekibini 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Arslan, teşkilat olarak sonuna kadar yanında olduklarını söyledi. Yapılan konuşmanın ardından Başkan Arslan tarafından Belediye Başkanı Sarı'ya çalışmalarından ötürü plaket verildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Başkanından Belediye Başkanına Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement