İlk Halk Konserini Veren Aynur Aydın; Türkiye'de İnsana Daha Fazla Değer Verilmeli - Son Dakika
Güncel

İlk Halk Konserini Veren Aynur Aydın; Türkiye'de İnsana Daha Fazla Değer Verilmeli

İlk Halk Konserini Veren Aynur Aydın; Türkiye\'de İnsana Daha Fazla Değer Verilmeli

Münih'te dünyaya gelen, 4 yıl önce Türkiye'ye yerleşen pop müzik sanatçısı Aynur Aydın, ilk halk konserini İstanbul Avcılar'da verdi.

11.06.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münih'te dünyaya gelen, 4 yıl önce Türkiye'ye yerleşen pop müzik sanatçısı Aynur Aydın, ilk halk konserini İstanbul Avcılar'da verdi. Oldukça heyecanlı görünen Aydın, kendisine verilen plaketi sahnede düşürdü.

Son albümü 'Bir Dakika' geçen ay müzik marketlerde yerini alan Aynur Aydın, ilk halk konserini Avcılar Belediyesi'nin Ramazan konserleri kapsamında Gümüşpala Mahallesi'ndeki Paşaeli Parkı'ndaki Nejat Uygur Sahnesi'nde verdi. Yaklaşık 1000 hayranına konser veren Aynur Aydın, son albümü için yaklaşık 2 yıl çalıştıklarını ancak, içine sinen bu çalışmayı severek yaptığını söyledi. Aydın, DHA muhabirine, "Bu sefer daha felsefik ve daha gerçekten insani mesajları barındıran bir albüm oldu. Taşındığım Türkiye'ye yaşadığımız bir şeyler nedeniyle içimden gelen bir mesajdı. Bize göre çok başarılı. Halkın takdiri. İlk klibi 'Bi Dakika' için çektik. 'Günah Sevap' daha önceydi. Şimdi 'Damla Damla'ya çekeceğiz. Ondan sonra da daha slow şarkılara geçeceğiz. Umarım herkes sever" dedi. Aydın, daha önce yaşadığı Almanya ve İsveç'e oranla Türkiye'de insan hakları durumu ve insana verilen değeri yadırgadığını anlatırken, "Türkiye'de insanın değeri daha fazla olsa mutlu olurdum. Türkiye'ye daha duygusal ülke olduğu için kadın haklarındaki ayırım dikkatimi çekti" dedi.

Hayranlarının 'Bi Dakika', 'Damla Damla', 'Ayrılıklar Mevsimi' 'Günah Sevap' başta olmak üzere şarkılarına eşlik ettiği Aynur Aydın'a Avcılar Belediyesi adına Meclis üyesi Zafer Polat teşekkür ederken kendisine çiçek ve plaket verdi. Sahnedeki heyecanı her halinden belli olan Aydın, aldığı cam plaketi elinden düşürünce kırıldı. Sunucu Ali Şahin ve meclis üyelisi Polat'ın "Nazardır" diyerek espri yaptığı, yenisinin kısa sürede hazırlanacağını söylediği plaket ile ilgili Aynur Aydın, "Benim huyum aldığım plaketleri kırarım" diyerek espri ile karşılık verdi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlk Halk Konserini Veren Aynur Aydın; Türkiye'de İnsana Daha Fazla Değer Verilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement