İş Adamından Başarılı Öğrencilere Yaz Tatili - Son Dakika
Yerel

İş Adamından Başarılı Öğrencilere Yaz Tatili

İş Adamından Başarılı Öğrencilere Yaz Tatili

(Özel haber) İzmir'in Buca ilçesinde müteahhitlik yapan Tahtalı İnşaat sahibi Mehmet Ali Tahtalı, memleketi Hisarcık ilçesi Hasanlar köyü ilk-orta okulunda okuyan başarılı öğrencileri yaz tatili hediyesi olarak Kuşadası’nda bulunan Mersin Beach Club’e götürdü.

08.07.2014 12:41

(Özel haber) İzmir'in Buca ilçesinde müteahhitlik yapan Tahtalı İnşaat sahibi Mehmet Ali Tahtalı, memleketi Hisarcık ilçesi Hasanlar köyü ilk-orta okulunda okuyan başarılı öğrencileri yaz tatili hediyesi olarak Kuşadası'nda bulunan Mersin Beach Club'e götürdü.

İş adamı Mehmet Ali Tahtalı, Hasanlar köyünde eğitim ve öğretimin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla okullarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek için Kuşadası'nda bulunan Mersin Beach Club'e gezi düzenledi.

Okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür alan 30 ilköğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıfı öğrencisine 3 gün süreyle ücretsiz tatil yapma imkanı sunan ve öğrencilerle birlikte konaklayarak onlara rehberlik yapan iş adamı Tahtalı, öğrencilerle Kuşadası'nda tekne turuna, Kuşadası ilçe merkezi, Buca ve İzmir gezisine iştirak etti.

Hasanlar köyünde eğitim ve öğretim seviyesinin yükselmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyleyen Tahtalı," Tahtalı İnşaat olarak doğup büyüdüğüm köyümdeki öğrencilerin derslerine daha iyi çalışmaları için onları motive etmek ve değişik yerler görerek ufuklarının açılmasına katkıda bulunmak amacıyla Kuşadası'na gezi düzenledik. Bu etkinliği her yıl düzenlemeyi düşünüyorum. Yeter ki gençlerimiz okuyup, memleketine ve ülkesine hayırlı bir evlat olarak yetişsinler." dedi.

Hasanlar köyü ilk- orta okulu Müdürü Lütfi Çıbuk, iş adamı Mehmet Ali Tahtalı'nın daha önce de tüm okul öğrencilerine bot yardımında bulunduğuna vurgu yaparak, her zaman okullarına maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen Mehmet Ali Tahtalı'ya teşekkür etti. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamından Başarılı Öğrencilere Yaz Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement