Işık, Sarıgül'den Destek Sözü Aldı - Son Dakika
Yerel

Işık, Sarıgül'den Destek Sözü Aldı

Işık, Sarıgül\'den Destek Sözü Aldı

Çanakkale'nin Biga ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Işık ,Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti.

05.02.2014 12:41  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı İsmail Işık,Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti.

30 Mart seçim öncesi İstanbul Büyük Şehir Belediye Başka adayı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret eden İsmail Işık, "Omuz omuza CHP'yi yerelde iktidar yapacağız" dedi. Sarıgül'ün çalışma azmi ve istediğinden yararlanma fırsatı bulduklarını söyleyen Işık, "30 Mart seçim öncesi ve sonrası bir çok projeleri konuşarak ortak fikir alışverişinde bulunduk. Biga için gerçekleşecek projelerde Mustafa Sarıgül ve ekiplerinden yararlanma sözü aldık.

Seçim öncesi atılan bu adım seçim sonrası da Bigalıların yararına genişleyecektir. Atılan her adım Biga için Biga'nın geleceği içindir. 30 Martta Biga halkı doğru kararı vererek Biga'nın daha iyi yerlere gelmesi için son sözünü söyleyecektir. Ayrıca yoğun çalışmaları arasında bizlere zaman ayıran İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Sarıgül'e de çok teşekkür ederim" dedi.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başka adayı Mustafa Sarıgül, "Çanakkale'nin en büyük ilçesi olan, önü her zaman açık olan Biga, bizler için çok değerlidir. Belediye başkan adayımız İsmail Işık'ın öncelikle adaylığı hayırlı olsun. CHP ile her şey daha güzel olacak. Yeni bir güneş doğuyor, yeni bir enerji doğuyor ama o güneş haktan, hukuktan, adaletten yana doğuyor. Bizler gerek illerimiz gerekse ilçelerimiz ile daha güzel bir Türkiye için varız. Biga 10 yıl için de bir çok yere gelebilirdi, daha değişik şeylere imza atabilirdi. Ama şimdi İsmail Işık ile Biga 'Işık, Işık' olacak ve Biga halkı gülecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Işık, Sarıgül'den Destek Sözü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement