Işılak: Türkiye'ye Kimse İnsanlık Dersi Vermeye Kalkmasın - Son Dakika
Güncel

Işılak: Türkiye'ye Kimse İnsanlık Dersi Vermeye Kalkmasın

Işılak: Türkiye\'ye Kimse İnsanlık Dersi Vermeye Kalkmasın

Işılak: Türkiye'ye kimse insanlık dersi vermeye kalkmasın TÜRK Halk Müziği Sanatçısı ve AK Parti İstanbul 3'ün bölge milletvekili adayı Uğur Işılak, Avrupa'da yabancı düşmanlığının had safhaya ulaştığını ve bu nedenle Türklerin evlerinin kundaklandığını belirterek, "İnsan hakları diyen mağdurların sözde yanında olan Avrupa'nın tutumu bu iken, biz 3-4 yıldan bu yana mazluma mağdura kucak açtık. Türkiye'ye hiç kimse insanlık dersi vermeye kalkmasın" dedi.

22.05.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Işılak: Türkiye'ye kimse insanlık dersi vermeye kalkmasın

TÜRK Halk Müziği Sanatçısı ve AK Parti İstanbul 3'ün bölge milletvekili adayı Uğur Işılak, Avrupa'da yabancı düşmanlığının had safhaya ulaştığını ve bu nedenle Türklerin evlerinin kundaklandığını belirterek, "İnsan hakları diyen mağdurların sözde yanında olan Avrupa'nın tutumu bu iken, biz 3-4 yıldan bu yana mazluma mağdura kucak açtık. Türkiye'ye hiç kimse insanlık dersi vermeye kalkmasın" dedi.

Uğur Işılak, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Suriye Dostluk Festivali'nde dün akşam sahne aldı. Ak Partili Reyhanlı Belediyesi'nin organizesiyle Tayfur Sökmen Stadı'nda konser veren Işıla'ın yanısıra Suriyeli sanatçı Ömer Kaddur'un da sahne alıp Arapça şarkılar söylediği gecede hava fişek gösterileri yapıldı.

Konuşmanın ardından Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Uğur Işılak'a plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işılak: Türkiye'ye Kimse İnsanlık Dersi Vermeye Kalkmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement