İsimleri, Sağlık Bilimleri Kompleksi'nde Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

İsimleri, Sağlık Bilimleri Kompleksi'nde Yaşayacak

Okan Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü'nde önceki gün gerçekleştirilen Mütevelli Heyeti toplantısının ardından bir sürpriz yaşandı.

07.11.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okan Üniversitesi Senatosu'nun kararıyla heyet üyelerinin ve tıp dünyasının önde gelenlerinin isimleri yeni açılan Sağlık Bilimleri Kompleksi'ndeki amfi, konferans salonları ve kütüphaneye verildi. Törende konuşan Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, "Kendi alanlarında Türkiye ve dünyada birçok başarıya ulaşan mütevelli heyet üyelerimiz ve tıp dünyasının önde gelenlerinin isimleri üniversitemizde yaşayacak" dedi.

15. kuruluş yılını 17 bin öğrencisiyle kutlayan Okan Üniversitesi'nin önceki gün üniversitenin Tuzla Kampüsü'nde gerçekleştirilen Mütevelli Heyeti toplantısının ardından heyet üyelerine sürpriz yapıldı. Okan Üniversitesi Senatosu'nun kararıyla heyet üyelerinin isimleri Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun yer aldığı kompleksteki amfi, konferans salonları ve kütüphaneye verildi. Üniversitede gerçekleştirilen kokteylde senato kararını Mütevelli Heyet üyelerine açıklayan Bekir Okan daha sonra heyet üyeleri ile birlikte açılışları gerçekleştirdi. Üniversitedeki yeni amfilere, Mütevelli Heyet üyelerinden Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Ahat Andican, Eski Milletvekili ve Eski Başbakanlık Müsteşarı Birkan Erdal, Eski Milletvekili ve Maliye Bakanlığı Eski Müsteşarı Kemal Kabataş, Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Mehmet Yılmaz, Penta Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Murat Vargı ile Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Çarmıklı'nın isimleri verildi. Sağlık Bilimleri Kompleksi'nin kütüphanesine de Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas'ın ismi verildi. Tıp dünyasının unutulmaz isimleri, Prof. Dr. Müfide Küley, Dr. Refik Saydam ve Dr. Adnan Adıvar'ın isimleri de amfilerde ölümsüzleşti. Yeni konferans salonlarına da Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ve Prof. Dr. Şule Kut'un isimleri verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsimleri, Sağlık Bilimleri Kompleksi'nde Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement