İsmi Lazım Değil'de Oya Aydoğan Bombaları - Son Dakika
Güncel

İsmi Lazım Değil'de Oya Aydoğan Bombaları

İsmi Lazım Değil\'de Oya Aydoğan Bombaları

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey'in sunduğu "İsmi Lazım Değil" programının konuğu sevilen oyuncu Oya Aydoğan'dı.

20.04.2013 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydoğan, açıklamalarıyla sanat dünyasının altını üstüne getirdi.

" Fahriye Evcen'den sonra Derya Baykal'ın kızını da ben keşfettim"

Fahriye Evcen'i keşfedip ekranlarla buluşturan Aydoğan, Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy'u da yıllar önce keşfetmiş ama anne engeline takılmış. "Ben sarışının Derya'nın TV dizilerinde oynamasını çok istiyorum. Bir dizi için arabulucu oldum ama Derya Baykal istemedi. Sakın söyleme. Amerika'da son senesi bu dizi teklifini duyarsa okulunu bırakır diye engel oldu. Kızın işine mani oldu" diyerek sevilen sanatçıya gönderme yaptı. Esin Övet'in "Fahriye Evcen'i keşfettiniz o da hayırsız mı çıktı?" sorusu üzerine "Neye göre hayır. Ne bekliyoruz. Vefa çok önemli bir şey. Herkesten hayır, vefa beklenir mi? İnsanlara iyilik yapmayı istiyorum seviyorum o benden bir şey talep etmedi ben gördüm ve beğendim o ışığı gördüm. Belki onun aklında böyle bir şey yoktu." diyerek Evcen'e de toz kondurmadı.

Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş'la kuaförde tanıştık"

Bülent Ersoy ile tanışma hikayelerini de anlatan Oya Aydoğan ünlü sanatçıyla kuaförde tanışmış. "Kuaförümüzde tanıştık. Ben her gün kuaföre giden ender kadınlardanım. Nur Yerlitaş ile tanışmamızda kuaförde olmuştur. Nur ile 33, Bülent Ersoy'la 28 yıldır arkadaşım. Herkes haşmetinden korkuyordu. 28 yılda birçok kere kavga ettik. Bülent'in kini yoktur. Ben ilk adımı zor atarım. Daha çok ilk adımı o atmıştır. Barışınca kavgayı hatırlatmadan, hiçbir şey olmamış gibi davranırız. Bülent kıskançtır. En çok onunla ilgilenilsin ister. Ünlü sanatçı ile ilgili çok yemek yiyor haberlerine de cevap veren Aydoğan, "Bülent aslında az yer, her şeyden ister ama gözü doysun diye ister. Balık isterken, et de ister. O yemeği geçiştirmez, mükellef sofra ister, damak ve göz zevki bir arada olacak. Nur Yerlitaş'ta öyle. Bülent evinden zor çıkar. Televizyon karşısında oturmayı bornozla, gecelikle dolaşmayı sever. Bornoz üstüne mücevherle, kürkle çorbacıya gider." diye dostlarının ilginç alışkanlıklarını da anlattı.

"Belki bizim kürkler eceliyle öldü"

Bülent Ersoy'un kürk kullanması ile ilgili eleştirilere de cevap veren Oya Aydoğan "Bir tek Bülent Ersoy mu? Herkes kürk kullanıyor, o saklamıyor. Benim de iki tane vizon kürküm var. Belki bizim kürkler eceliyle öldüler. Kötü düşünmeyelim" dedi. Bülent Ersoy'un mücevherleri çok sevdiğini ve çok mücevheri olduğunu da söyleyen Aydoğan "Ben de mücevher çok severim. Sette iki mücevherimi kaybettim. Ondan beri sahte saat, mücevher takıyorum. Var olduğunu bile bilmek yeter, üzülmemek için imitasyon kullanıyorum. Ama Bülent kadar mücevherim yok." dedi.

"Bülent Ersoy bir makyajı bazen günlerce kullanır"

Yakın arkadaşı Bülent Ersoy'la ilgili bilinmeyenleri anlatan Aydoğan, Esin Övet'in "Bülent Ersoy bir makyajı dört gün kullanırmış. Doğru mu? sorusuna "Evet kullanır. Dört günü bilemiyorum iki gün kullandığını biliyorum. Ama bir yere gidecekse bir gün önceden makyajını yaptırır. Çok kötü bir huy. Uçak erkense makyajını bozmadan yatar ya da uyumaz öyle gider. Kendisine hiç bakmaz sağlığına dikkat etmez. Ben sağlığına dikkat etmesini istiyorum." diyerek kadim dostunu sağlığına dikkat etmesi için uyardı.

" Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğeniyorum"

Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğendiğini söyleyen Aydoğan bir dönem yakışıklı oyuncu ile komşu da olmuş. "Kıvanç'ı çok beğeniyorum, seviyorum. Komşuyduk taşındı. Oğlum, kardeşim gibi severim. Ben kuaföre giderken sokakta onunla karşılaştık. Onun da konuşacağı geldi. Teşekkür etti, konuştuk. Kafamdan sular dökülüyor, utanıyorum. Annesiyle de telefonda konuştum. Ay kız onu ben doğuracaktım." diyerek Kıvanç Tatlıtuğ'a hayranlığını anlattı. Aşkı Memnu dizisinin de kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Aydoğan, dizi bitince çok üzülmüş. Ekranlardaki oyuncular arasında Kenan İmirzalioğlu ve Mehmet Günsür'ü de çok beğenen Oya Aydoğan, kadın oyuncular arasında da Beren Saat ve Tuğba Büyüküstün'ü de çok seviyor, Beren Saat'i seçtiği projelerde daha şanslı buluyor.

"Hülya Avşar magazini çok güzel kullanır"

Avşar kızının basını çok iyi kullandığını anlatan Oya Aydoğan "Hülya Avşar magazini çok güzel kullanır. Hep tepelerde kadın. Pek güzel bir dizi çektiği yok, güzel bir şarkı yaptığı yok film çektiği yok ama hep tepede. Dinliyorsa da alınmıyordur. Magazincileri iyi kullanması yüzünden. O magazincilerle magazincilerin onla karşılıklı alışverişi var. Hülya'nın da yeri doldurulamaz. Öyle birileri yok." dedi. Hülya Avşar'ın "Sanatçıdan dost olmaz" sözünü hatırlatan Esin Övet'e cevap veren Aydoğan "O dost olmak istememiştir. Bir de egoların yüksekse çok kıskançsan kendinden büyüğünü sevemezsin. Ben Bülent'le birlikteyken hep sevgimle tolere ettim. Hülya'nın da egoları çok yüksek olduğu için kendinden ünlü birine tahammül edememiştir. Çok sevdiğim için ben iyisiyle kötüsüyle her şeyiyle kabul ettim." dedi.

"Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş ile dizi izlemek çok sıkıcı"

Sıkı bir dizi tutkunu olduğunu söyleyen ünlü sanatçı arkadaşlarıyla dizi izlemeyi sevmiyormuş. "Nur ve Bülent ile dizi izlemek çok sıkıcı. Telefonlar bile kapanıyor. Çok sıkıcılar. Bense hareketliyim." diyerek arkadaşlarıyla ekran önü muhabbetlerini de anlattı.

"Bülent'in hayatında biri olabilir, gizli gizli mesajlaşıyor"

Yakın arkadaşının aşk hayatıyla ilgili de konuşan Oya Aydoğan "Bu aralar o konuda pek sessiz. Birilerine mesajlar yazıyor. Bilemiyorum o durmaz." diyerek ünlü sanatçının hayatında yeni bir aşk olabileceğinin de sinyalini verdi.

Maksim'de boş masalara söyledik, Fahrettin Aslan düztaban avına çıktı"

Programda gazino anılarını da paylaşan ünlü sanatçının Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan ile ilgili de ilginç bir anısını da paylaştı. Oya Aydoğan ve sahne arkadaşları, Taksim Maksim'de müşteri gelmeyince bir gün boş masalara program yapmış, Fahrettin Aslan program bitiminde "ayakkabılarınızı çıkarın kim düztaban kontrol edeceğim" diye kulise haber yollamış. O gün boş masalara şarkı söyleyen ekip ise çalıştıkları günün parasını da alamamış.

"Oğlum Gurur'da oyuncu olacak"

Oğlu Gurur'un da kendi gibi oyuncu olmasını isteyen Oya Aydoğan "Gurur'un fiziği de uygun yakışıklı, kabiliyeti de var. Biraz utangaç olduğu için aldığı eğitimle oyunculuğu ortaya çıktı. İnşallah bu sene bir projede olacak." dedi.

"Bülent Ersoy oğlum Gurur'un teyzesi "

Oğlu Gurur'un doğumundan beri Bülent Ersoy ile dost olduklarını söyleyen Aydoğan, "Oğlum Bülent Ersoy'a "teyze" diye seslenir. Bir ara servetini Gurur'a bağışlamayı düşünüyordu, korkardım oğlumu kaçırırlar diye. Neyse şimdi Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım dedi de rahatladım." diyerek Bülent Ersoy'un mirasını bırakacağı kurumu da açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsmi Lazım Değil'de Oya Aydoğan Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement