Isparta'da "Bereket Ormanı"Na 15 Bin Fidan Dikildi - Son Dakika
Güncel

Isparta'da "Bereket Ormanı"Na 15 Bin Fidan Dikildi

Isparta'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında oluşturulan "Bereket Ormanı"na fidan dikildi.

26.03.2015 17:38

Isparta'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında oluşturulan "Bereket Ormanı"na fidan dikildi.

Bereket Ormanı fidan dikimine Vali Vahdettin Özkan, Garnizon Komutan Tümgeneral Mustafa Kurutmaz,  şehit aileleri ve gaziler, engelliler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Özkan, törende yaptığı konuşmada, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerle iş birliği yaparak çocuklara daha yeşil bir gelecek bırakmak için burada bulunduklarını söyledi.

Ağaçlandırma faaliyetlerinin, Türkiye için seferberlik halinde icra edilmesi gereken milli bir hedef olduğunu vurgulayan Vali Özkan, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın güvencesi temiz hava, temiz su ve temiz bir çevrenin olmazsa olması olan ormanların genişletilmesi ve iyileştirilmesi yönündeki bu çabanın çok saygıdeğer olduğunu düşünüyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Özkan ve diğer konuklar "Bereket Ormanına" 15 bin fidan dikti.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Isparta'da 'Bereket Ormanı'Na 15 Bin Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement