İstanbul Anadolu Yakası'nda Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

İstanbul Anadolu Yakası'nda Elektrik Kesintisi

Kadıköy, Pendik ve Kartal'ın bazı bölgelerine 13 Ocak'ta "Planlı Elektrik Kesintisi Programı" kapsamında elektrik verilemeyecek.

10.01.2016 15:35

Kadıköy, Pendik ve Kartal'ın bazı bölgelerine 13 Ocak'ta "Planlı Elektrik Kesintisi Programı" kapsamında elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu tarihte saat 09.00- 16.00 arasında tesis çalışması nedeniyle Kadıköy'ün Koşuyolu Mahallesi'nin Sungur, İmar Limited ve Özden sokaklarında, saat 15.00- 18.00 arası ise Mehmet Akfan sokağında elektrik kesintisi uygulanacak.

Pendik'in Bahçelievler Mahallesi'nin Adnan Menderes Bulvarı, Aydınlı Yolu Caddesi, Gülşen, Battalgazi, Mesut, Küre, İpek Otu, Hicazkar sokakları, Küre sokakları ile Yeni Mahalle'nin Süreyya Paşa ve Şehit Fethi Caddesi, Maksut, Durak, Feza, İntizam, Öztürk ve Naneci sokakları ile Kafdağı Kitap ve Kırtasiye ile çevresinde de 11.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Ayrıca saat 14.00-16.00 arasında bakım çalışması nedeniyle Kartal'ın Çarşı Mahallesi'nin Yakakent sokağına da enerji verilemeyecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Anadolu Yakası'nda Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement