İstanbul'da Şiddetli Kar Yağışı Can Aldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şiddetli Kar Yağışı Can Aldı

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası ekipler çalışmalarına hız verirken, Büyükçekmece'de kar kürüme aracının kaza yapması sonucu 1 işçi öldü.

17.02.2015 13:08  Güncelleme: 14:37

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'ne bağlı çalışan, işçilerden ikisi bir saat önce kar küreme aracıyla kaza geçirdi. İşçilerden Seyfettin Opçin yaşamını yitirdi. Yaralı olan diğer işçi ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL

Türkiye, Sibirya'dan gelen çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Bugünden itibaren kuzey ve batıda sıcaklık 6-10 derece düşecek. Marmara, Karadeniz ile Doğu Anadolu'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Bazı illerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. İstanbul'da İDO ve THY'nin birçok seferi iptal edildi. Meteoroloji, İstanbul'da 10-25 cm arasında kar kalınlığının oluşabileceğini duyurdu. Yoğun tipi nedeniyle tüm vapur seferleri kısa bir süre iptal edildi.

SİBİRYA SOĞUKLARI DONDURACAK

Beklenen Sibirya soğukları yurtta etkili olmaya başladı. Çok sayıda kentte beklenen yoğun kar yağışı başladı. Bugünden itibaren Karadeniz üzerinden gelen Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı havanın Güney ve Kıyı Ege ile Van ve Hakkâri dışında kalan ülke genelinde etkili olması bekleniyor. Yağışların; iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyı kesiminde de kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR 8-10 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklıklarının; bugünden itibaren ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinde 6-10 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Yarın ve Perşembe günleriyse Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimi dışında ülke genelinde devam etmesi beklenen yağışların; genellikle kar, Doğu Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimlerinde yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor. Soğuk hava dalgasının cuma günü yurdu terk etmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA 25 CM KAR KALINLIĞI BEKLENİYOR

İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin doğusunda halen yağmur şeklinde devam eden yağışın bugün akşam saatlerinden sonra ve gece saatlerinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde kar yağışı şeklinde devam edeceği, yarın sabah saatlerinden itibaren ise yağışların kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte İstanbul il genelinde kar yağışına dönüşeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİNE KAPATILDI

İstanbul Boğazı, yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, çift yönlü yapılan gemi trafiğine kapatma uygulaması, saat 12.35'te başladı.

İstanbul\'da Şiddetli Kar Yağışı Can Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şiddetli Kar Yağışı Can Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • dfffgffg: Ozgecan diyenler bu kişiye uzulsun 4 48 Yanıtla
  • dfffgffg: Onune gelen sosyal mesaj veriyo ozgecan ozgecan öldüyse oldu ne yapalım yani suçlu cezaevinde zaten daha yapilacak ne var okuzler 5 44 Yanıtla
  • sinan: bir hafta önceden kar yagacagını söylüyorlar vali neden kar tatili yapmadı istanbul felç akşam ögrenci servisleride yolda . ALLAH kaza bela vermesin. 26 6 Yanıtla
  • Mrt : Sizin yapacağınızın bi dikkat dikkat yazık günah 5 0 Yanıtla
  • erkan: bişey olmaz 2 gün geçer unutulurr 2 1 Yanıtla

Advertisement