İstanbul'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısı

İstanbul\'daki Terör Saldırısı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, terörle mücadelenin daha bir azimle ve çelikleşmiş bir iradeyle devam edeceğini belirterek, "Bu milletin, toprağın, bayrağın düşmanları hiçbir zaman planlarına, emellerine ulaşamayacaklar.

12.12.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Vasip Şahin, terörle mücadelenin daha bir azimle ve çelikleşmiş bir iradeyle devam edeceğini belirterek, "Bu milletin, toprağın, bayrağın düşmanları hiçbir zaman planlarına, emellerine ulaşamayacaklar. Çünkü biz inanıyoruz, bu toprakları seviyoruz, bu milleti seviyoruz." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Şahin, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlara rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Ülkede kamu düzenini, kanun hakimiyetini ve vatandaşın huzurunu temin etmek ve onu muhafaza etmek için çalıştıklarını belirten Şahin, "Görevimiz bu. Bu uğurda gerekirse canımızı vereceğimizi ta mesleğin başında öngörmüş ve bunu kabul ederek gelmiş insanlarız. Ülkemiz için şehit olmaya hazırız." dedi.

Şahin, vatanın bulunduğu coğrafyanın zinde kalmayı, uyanık olmayı ve dostunu, düşmanını iyi tektik etmeyi gerektirdiğini vurguladı.

Bu millete hizmet yolunda nice şehitler verildiğini aktaran Şahin, şöyle konuştu:

"İnşallah bundan sonra vermeyelim diyoruz ama gerektiğinde bu bayrak, bu vatan, bu ülke en ufak bir tehdit aldığında, tehlikeye girdiğinde yine hepimiz daha önce Rahmeti Rahmana kavuşmuş şehitlerimiz gibi canımızı feda etmeye hazırız. Bu mücadele inşallah daha bir azimle, çelikleşmiş iradeyle devam edecek. Bu milletin, toprağın, bayrağın düşmanları hiçbir zaman kendi planlarına, emellerine ulaşamayacaklar. Çünkü biz inanıyoruz, bu toprakları seviyoruz, bu milleti seviyoruz. ve yine inanıyoruz ki Cenab-ı Hak her zaman bizimle beraber. Çünkü sadece bizim insanımız değil, bütün mazlum coğrafya, bütün mazlum milletler sizlere, bizlere ülkeye dua ediyor. Biz 5 bin yıllık devlet tecrübesi olan bir milletiz. Eğer bundan sonra yeryüzünde birkaç millet devlet kalacaksa, onlardan biri mutlaka bu millet olacaktır."

Emniyet Genel Müdürü Altınok

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok da yıllardır bu memleketin birliği, bekası, bağımsızlığı, toplumun huzur ve güveni, namusu şerefi için mücadele eden arkadaşlarını şehit vermenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Altınok, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Değerli silah arkadaşlarım, zor zamanlarda birlikte 24 saati paylaşarak mücadele etmiş olmanın hem de siz ve sizin gibi 275 bin kahraman arkadaşlarımızla birlikte Nusaybin'de, Cizre'de, Slopi'de, Sur'da onlarca şehit verme pahasına yiğit kardeşimizi toprağa verme pahasına, bu memleketin bekasına, bu memleketin geleceği adına sizlerle beraber bu mücadeleyi vermiş olmanın, sayın Bakanımızın emrinde, Türkiye Cumhuriyeti devletinin emrinde bu mücadeleyi vermenin bir tarafta onurunu ve şerefini yaşıyoruz. Bizim mesleğimiz böyle bir meslek. Biz 24 saatimizi ailemizi, sevdiklerimizi bir kenara bırakarak, bayrağımızı daime göklerde tutma adına, namusumuzun, şerefimizin bekası için memleketimizin geleceği için bu mücadeleyi vermekteyiz, vermeye devam edeceğiz. PKK'sı da DEAŞ'ı da FETÖ'sü de hangi terör örgütü olursa olsun bu mücadelede karşılarında bizi, bu 275 bin çelik yürekli insanı bulacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement