İstanbul'daki Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerası'nda - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerası'nda

İstanbul\'daki Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerası\'nda

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHAİstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 8 ilçede sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı.

28.03.2016 16:52

Haber: Çağatay KENARLI/ İstanbul DHA

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 8 ilçede sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Gözaltına alınan 33 şüpheliden gözaltına 27'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 22 Mart Salı günü yaklaşık 6 aylık fiziki ve teknik takip yapılan sokak satıcılarına operasyon düzenlendi.

27 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyon kapsamında Zeytinburnu, Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar, Bayrampaşa, Ataşehir, Kağıthane ve Fatih ilçelerinde bulunan adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 33 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda 3 kilo 269 gram eroin, 1 kilo 58 gram esrar, 150 gram metamfetamin, 1 kilo 118 gram afyon sakızı, 219 gram toz halinde extacy, 406 adet çeşitli markalarda uyuşturucu hap, 3 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 100 lira ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen 33 şüpheliden 27'si tutuklandı.

ÖZEL HAREKAT DA DESTEK VERDİ

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, özel harekat ekipleri şüphelilerin bulunduğu binalara giriyor. Ekipler baskın yapılan bir dairenin kapısını koçbaşı ile kırıp içeri giriyor. Polisler adreslere didik didik arama yapıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement