İtfaiye Spor Müsabakaları'nda Dereceye Girenler Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

İtfaiye Spor Müsabakaları'nda Dereceye Girenler Belli Oldu

İtfaiye Spor Müsabakaları\'nda Dereceye Girenler Belli Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın düzenlediği 6’ncı İtfaiye Spor Müsabakaları’nda dereceye girenler açıklandı.

17.05.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın düzenlediği 6'ncı İtfaiye Spor Müsabakaları'nda dereceye girenler açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen İtfaiye Spor Müsabakaları'nın 6'ncısı başladı. İlk gün yarışmalarına katılan 33 itfaiye grup personeli kule tırmanmada birbirleriyle rekabet ettiler. Cebeci Spor Kompleksi'nde düzenlenen yarışmaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Yrd. Doç. Dr. Erhan Bakırcı ve çok sayıda itfaiye teşkilatı mensupları katıldı.

Kıyasıya rekabet ve takım çalışmasını gerektiren "6'ncı Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları", 4 ayrı kategoride yapılıyor. 20 Mayıs'a kadar sürecek olan yarışlarda, dört gün boyunca zorlu parkurları başarı ile tamamlayan ekiplere, dört branşta genel ilk üç belirlenerek madalya ve kupaları verilecek. Genel Klasman 1'incisine ise İtfaiye Sporları Sancağı verilecek. Yarışmalarda 33 itfaiye grubundan 200 personel yarışacak.

İlk gün yapılan kule tırmanma kategorisinden Bakırköy Grubu 57,51 derece ile birinci, Tuzla Grubu 58,20 derece ile ikinci Avcılar Grubu Takım olarak 61,21 derece ile üçüncü oldu. Kule tırmanma yarışında ferdi olarak ise Bakırköy grubundan Ramazan Alpul 16.61, İBİTEM Serdar Çakır 17.55, Kartal Grubundan Ferhat Çömlekçioğlu 18.23, Beyoğlu Grubundan Nurettin Ünal 18.26 saniyelik derece ile ilk dört sırayı paylaştı. Pazartesi günü yapılacak yarışlar; 2'nci Gün: 4x100 Bayrak Yarışı, 3'üncü Gün: Motopomp Yarışı, 4'üncü Gün: 100 m Engel Atlama Yarışı yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiye Spor Müsabakaları'nda Dereceye Girenler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement