Özel Sporcular Türkiye Şampiyonu İzmir - Son Dakika
Yerel

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonu İzmir

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde mutlu sona ulaştı.

23.04.2014 17:03  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği'ni 5-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Yalova'da 19 Nisan'da başlayan şampiyonaya 23 ilden 40 takım katıldı. İzmir Hasan Tahsin ile Bursa Mehmet Torun takımları, rakiplerini bir bir eleyerek finale yükseldi. Finalde zorlanmayan İzmir temsilcisi, 5-0'lık farklı galibiyet elde ederek Türkiye şampiyonu oldu. Osmaniye ASP, Ordu Özel Sporcular Kulübü'nü penaltı atışları sonucu 4-3 devirerek üçüncü oldu.

4 gün süren şampiyona sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Organizasyonda birinci olan İzmir Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Gençlik ve Spor Kulübü'ne kupa ve madalyalarını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyaz Eruslu verdi. İkinci olan Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Kulübü Derneği ise kupa ve madalyalarını PTT Yalova Başmüdürü Derviş Gökdoğan'ın elinden aldı.

Turnuvada üçüncülük elde eden Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ne kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan takdim ederken, dördüncülükle yetinen Ordu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü'ne de plaketini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olğun verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Özel Sporcular Türkiye Şampiyonu İzmir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement