İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Tutuklama - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Tutuklama

İzmir\'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Tutuklama

İzmir'de çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen operasyonlarda 16,7 kilogram eroin, 131 kilogram esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi.

17.10.2014 20:33  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de polis tarafından son dönemde düzenlenen çeşitli operasyonlarda 16,7 kilogram eroin, 131 kilogram esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 11 kişiden 9'u tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı istihbarat çalışması sonucu 12 Ekim günü İstanbul'dan yüklü miktarda eroin getirerek piyasaya süreceği şüphesiyle D.O'ya İzmir Otogarı'nda operasyon düzenlendi. Şahsa ait valiz içinde 26 pakette 13,478 kilogram eroin ele geçirildi. D.O tutuklandı.

Narlıdere ilçesinde takibe alınan bir eve 10 Ekim'de yapılan operasyonda ise 6 preslenmiş pakette 3,180 kilogram eroin ele geçiren ekipler, evi kullandığı tespit edilen K.U'yu gözaltına aldı. Şahıs, mahkemece serbest bırakıldı.

Torbalı ilçesinde istihbarat çalışması sonrası 13 Ekim'de durdurulan bir tırda da 23 pakette 116 kilogram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.K ve M.M, tutuklandı.

Konak ilçesinde düzenlenen operasyonlarda ise üzerlerinden bin 193 adet uyuşturucu hap çıkan E.K, 5 kilogram esrar çıkan Y.K ile 46 gram esrar ve 53 uyuşturucu hap çıkan V.T, tutuklandı.

Narkotik ekiplerinin Bayraklı'da bir eve yaptıkları operasyonda ise 7 kilogram esrar ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. E.A, tutuklandı.

Karabağlar'da ev ve araçlarda yapılan aramalarda 8,4 kilogram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden Ö,Ç ve E.Ö tutuklandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement