İzmir -En Güzel Karşılama - Son Dakika
Güncel

İzmir -En Güzel Karşılama

İzmir -En Güzel Karşılama

En güzel karşılama İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Beydağ ilçesi Çamlık Mahallesi'ni ziyaretinde minik öğrencileri büyük boy yoğurt kaplarına röntgen filmi gererek yaptıkları trampetlerle karşıladı.

21.02.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En güzel karşılama

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Beydağ ilçesi Çamlık Mahallesi'ni ziyaretinde minik öğrencileri büyük boy yoğurt kaplarına röntgen filmi gererek yaptıkları trampetlerle karşıladı. İlginç bandoyu karşısında gören Başkan Kocaoğlu önce şaşkınlık yaşadı, "Yıllardır böyle renkli, böyle içten bir karşılama görmemiştim" dedi.

İzmir'e yeni bağlanan ilçe ve mahalleleri gezmeye devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, Beydağ ve kırsal mahallelerine gitti. Yanında Beydağ Belediye Başkanı Vasif Şentürk, Meclis üyeleri ve Büyükşehir bürokratlarını da alan Başkan Kocaoğlu Çamlık mahallesine geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadı. Çamlık ilköğretim okulu öğrencileri büyük boy yoğurt kovalarına röntgen filmi gererek yaptıkları trampetlerden oluşturdukları bando ile karşılama yaptı. Öğrenciler köyleriyle ilgili istekleri de dövizlere yazarak anlatırken gösteri herkes tarafından ilgiyle izlendi. Başkan Kocaoğlu tören sonunda twitter mesajında bu fotoğrafları paylaştı, "Beydağ Çamlık köyüne girişimiz.. Yıllardır böyle renkli, böyle içten bir karşılama görmemiştim. Teşekkürler çocuklar! Asıl önemlisi, trampetlerin röntgen filmi ve büyük boy yoğurt kaplarından yapılmış olması" yazdı.

Yerel yönetici ve muhtarların sorunlarını dinleyen Baykan Kocaoğlu çevreyle ilgili sorunların yoğunlaşması üzerine, 'Gediz İzmir sınırlarına gelinceye kadar başka iller tarafından kirletiliyor. Dolayısıyla Gediz nehri için mazeretimiz var. Ancak Küçük Menderes için böyle bir mazeretimiz olamaz. Acilen Beydağ'ın, Tire'nin, Kiraz'ın ve diğer ilçelerin arıtmaları ile bağlanan köylerin arıtmalarını büyükten küçüğe doğru yaparak K.Menderes'i kurtarmamız gerekir. Bunu tam anlamıyla başardığımızda ürettiğimiz ürünün gerçek değerini alacacağız. Çünkü temiz su ile sulayacağız. İyi niyetle ve samimiyetle çalışarak bunu başaracağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir -En Güzel Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement