İzmir'in Kurtuluşu'nun 92. Yıldönümü Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda İzmir Büyükşehir... - Son Dakika
Güncel

İzmir'in Kurtuluşu'nun 92. Yıldönümü Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda İzmir Büyükşehir...

İzmir\'in Kurtuluşu\'nun 92. Yıldönümü Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları\'nda İzmir Büyükşehir...

Bağımsızlık mücadelesinin kazanıldığı bu özel günde İzmir'deki kutlamalara Beylikdüzü de eşlik etti.

10.09.2014 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsızlık mücadelesinin kazanıldığı bu özel günde İzmir'deki kutlamalara Beylikdüzü de eşlik etti. Beylikdüzü Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin karşılıklı olarak yaptığı canlı yayınla İzmir'in Kurtuluşu'nun 92. Yıldönümü, İzmir Marşı ve bayraklar eşliğinde vatandaşlarla birlikte kutlandı. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Bu akşam İzmir Beylikdüzü'nde, Beylikdüzü İzmir'de olacak' dedi. 'Büyük kurtuluşu, sadece İzmir değil, biz de kutlamalıyız diyen Başkan Ekrem İmamoğlu, İzmir'deki binlerce vatandaşa selamlarını gönderdi.

İzmir ile Beylikdüzü Tek Yürek Oldu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir ile naklen yapılan canlı bağlantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na '9 Eylül bir milletin uyanışı ve o mücadelenin son günü. Sizleri İzmir Marşı'yla tüm Beylikdüzü halkı olarak selamlıyoruz' diye konuştu. Kocaoğlu ise 'Size ve Beylikdüzü halkına yürekten selam gönderiyorum, herkese iyi bir akşam diliyorum' dedi. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin Zeybek gösterisi ardından, İzmir ile eş zamanlı havai fişek gösterileri de yapıldı.

İrem Derici, Beylikdüzü'nü Salladı

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda İrem Derici, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Alanı hınca hınç dolduran Derici hayranları, Bir Miyiz, Zorun Ne Sevgilim, Çak Bi Selam, Kıyamam Sana gibi son dönemin sevilen parçalarını seslendiren sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Işık saçan telefonlarını havaya kaldırarak etkileyici bir atmosfer oluşturan vatandaşlar, Derici'nin söylediği şarkılara ayrı bir ahenk kattı.

Derici Minik Damla'yla Şarkı Söyledi

Sanatçı İrem Derici, ciddi bir hastalıkla mücadele eden ve kendisinin büyük bir hayranı olan minik Damla'yı sahneye davet etti. Rüyasında hayran olduğu sanatçıyla sahnede şarkı söylediğini gören Damla'nın rüyası gerçek oldu. Tedavi gördüğü hastanedeki gönüllü annesi Damla'ya bir sürpriz yaptı. Minik kızı hastanede ziyaret ettiğini söyleyen Derici, 'Konsere birlikte çıkma sözü verdim, şimdi de şarkımızı onunla birlikte söyleyeceğiz. Kankam Damla da Beylikdüzü'nde oturuyor, tüm iyi dileklerimiz küçük meleğimizle' dedi. Damla'nın en çok sevdiği parça olan 'Zorun Ne Sevgilim' i minik hayranıyla birlikte seslendiren Derici, 'Damla benim ruh ikizim, aynı küçüklüğüm' diye belirtti. Belediye Başkanı İmamoğlu; eşi ve oğluyla sahneye çıkarak İrem Derici'yi performansından dolayı kutladı, sanatçıya ve minik Damla'ya günün anısına çiçek takdim etti.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'in Kurtuluşu'nun 92. Yıldönümü Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda İzmir Büyükşehir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement