Minik Irmak'ın Babası, Hamile Eşini Boğazından Bıçaklamış - Son Dakika
Asayiş

Minik Irmak'ın Babası, Hamile Eşini Boğazından Bıçaklamış

Manisa'da vahşi bir cinayete kurban giden Irmak'ın babası Bilal Kupal, Kızı Ayşe'yi 10 yerinden bıçaklayarak, hamile olan eşi Suriye'yi boğazından bıçaklayarak katletmiş.

22.02.2017 13:25  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(İZMİR) Kızını 10 yerinden eşini boğazından bıçaklamış

İZMİR (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, vahşi bir cinayete kurban giden Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal'ın kızı Ayşe Kupal'ı 10 ayrı yerinden, eşi Suriye Kupal'ı ise birçok yerinden ve boğazından bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıkarken Suriye Kupal'ın bir buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi. Adli tıptan cenazeleri alan Suriye Kupal'ın babası Bekir Ilgaz, "Cumartesi-Pazar benim evdelerdi ailecek. Güldük eğlendik herhangi bir şeyi yoktu damadımın" dedi.

Alaşehir'de geçtiğimiz yıl tecavüz edildikten sonra hunharca öldürülen 4 Yaşındaki Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal'ın öldürdüğü eşi Suriye Kupal ve kızı 10 yaşındaki Ayşe Kupal'ın İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazelerini almaya Suriye Kupal'ın babası Bekir Ilgaz geldi. Oldukça üzgün görünen Bilal Ilgaz, "Damadım kızının ölümünden sonra büyük üzüntü yaşadı. Ama böyle bir şey yapacağını tahmin edemezdik. Cumartesi-Pazar benim evdelerdi ailecek. Güldük eğlendik herhangi bir şeyi yoktu damadımın" dedi. Suriye Kupal ve Ayşe Kupal'ın İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapıldıktan sonra Suriye Kupal'ın babası Bekir Ilgaz cenazeleri aldı. Bugün, Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Caberburhan Köyü'nde, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra cenazelerin defin edileceği bildirildi.

Suriye Kupal boğuşma yaşamış

Öte yandan cesetlere yapılan otopside, ilk belirlemelere göre Ayşe Kupal'ın 10 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Suriye Kupal'ın ise boğuşma yaşadığı vücudunun çok yerinden bıçak darbesi aldığı ve boğazında da kesik olduğu belirtildi. Öte yandan Suriye Kupal'ın bir buçuk aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Minik Irmak\'ın Babası, Hamile Eşini Boğazından Bıçaklamış
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Minik Irmak'ın Babası, Hamile Eşini Boğazından Bıçaklamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement