İzmir Şehit Polis Memuru İçin Helallik Alındı - Son Dakika
Güncel

İzmir Şehit Polis Memuru İçin Helallik Alındı

İzmir Şehit Polis Memuru İçin Helallik Alındı

Şehit polis memuru için helallik alındıŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polis memuru 52 yaşındaki Cemil Koç'un cenazesi Bergama'daki törene götürülmeden önce, Gaziemir İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi.

25.03.2016 15:42

Şehit polis memuru için helallik alındı

ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polis memuru 52 yaşındaki Cemil Koç'un cenazesi Bergama'daki törene götürülmeden önce, Gaziemir İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada dualar edilirken, şehit polis memuru için helallik alındı. Şehidin eşi ve kızı ayakta durmakta güçlük çekti, polis okulunda öğrenci olan oğlu ise dirayetli bir şekilde babası için dua etti.

Şırnak'taki PKK'lı teröristlerin temizlenmesi için güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlar sürerken, dün (Perşembe) öğlen saatlerinde Dicle Mahallesi'nde çıkan çatışmada özel harekat polisi Osman Belkaya ile olay yeri incelemede görevli polis memuru Cemil Koç şehit oldu. Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından şehitlerden Cemil Koç'un cenazesi uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na getirildi. Polis cenaze aracına konan şehidin cenazesi, konvoy eşliğinde Gaziemir İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi. Cenaze aracı evin bulunduğu sokağa girdiğinde, gözyaşları sel oldu, feryatlar yürek dağladı. Şehidin bazı yakınları cenaze aracına kapanıp gözyaşı döktü. Burada toplanan yüzlerce kişi, polis memuru Koç için dua etti. Şehidin üniversite öğrencisi olan kızı Gizem Koç ve eşi Nuray Koç yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi, polis okulunda öğrenci olan oğlu Furkan Koç ise dirayetli bir şekilde babası için dua etti. Duaların ardından sokakta bulunanlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan attı. Şehidin cenazesi helallik alındıktan sonra tekrar havalimanına getirildi. Şehit polis memurunun naşı helikopterler, cenaze töreni için Bergama'ya götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Şehit Polis Memuru İçin Helallik Alındı - Son Dakika


Advertisement