İzmirli Hacılar Kutsal Topraklardan Dönmeye Başladı - Son Dakika
Güncel

İzmirli Hacılar Kutsal Topraklardan Dönmeye Başladı

İzmirli Hacılar Kutsal Topraklardan Dönmeye Başladı

Hac ibadetini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen İzmirli hacılar Adnan Menderes Havalimanı'nda yakınları tarafından karşılandı.

17.09.2016 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hac ibadetini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen İzmirli hacılar Adnan Menderes Havalimanı'nda yakınları tarafından karşılandı.

Hac kafilesi, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinden Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçakla İzmir'e geldi.

Adnan Menderes Havalimanı'na inen hacılar, kendilerini sabırsızlıkla bekleyen aile bireyleri ve yakınlarıyla kucaklaştı. Kente dönen hacılar, havalimanında kendilerini bekleyen yakınlarıyla özlem giderdi. Duygusal anların yaşandığı karşılaşmada, bazı hacılar ve yakınlarının ağladığı görüldü.

Hacılardan Semiha Adamaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hac ziyaretinin çok güzel geçtiğini belirtti.

Adamaz, "Allah devletimizden razı olsun. Herkes için dua ettim. Evlenmeyenlere, çocuğu olmayanlara, nişanlı olmayanlara, evi olmayanlara dua ettim. Allah herkese nasip etsin. Hocalarımız çok iyiydi." dedi.

Hacı Zeki Arslan ise kutsal topraklardaki ziyaretinin çok güzel geçtiğini ifade ederek "Anlatılmaz, yaşamak lazım. Yakınlarımız için ölmüşlerimiz için dua ettim." diye konuştu.

Hacı olan kardeşi Rabia Arslan'ı havalimanında karşılayan Emine Çeker ise kardeşine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu, kendisinin de 6 yıl önce hacca gittiğini söyledi.

Çeker, "Oradan güzel bir yer tanımam. Oranın güzelliğini hala yaşıyorum. Allah gitmeyenlere de nasip etsin." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmirli Hacılar Kutsal Topraklardan Dönmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement