İzmit Heyetine, Bakü'de Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

İzmit Heyetine, Bakü'de Büyük İlgi

İzmit Heyetine, Bakü\'de Büyük İlgi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Azerbeycan’da düzenlecek olan Pişmaniye Festivali öncesinde Bakü’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

15.07.2016 11:03

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Azerbeycan'da düzenlecek olan Pişmaniye Festivali öncesinde Bakü'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Pişmaniye festivali için Azerbaycan'da bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bakü'de çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Doğan'ın Azerbeycan ziyaretine AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Fedarasyon Genel Başkanı Bilal Dündar, belediye meclis üyeleri ile katıldı. İzmit kafilesi Bakü'de ilk olarak Azerbaycan Devlet Bayrak Müzesi'ni ziyaret etti. Doğan ve beraberindekiler, Bakü Vali Yardımcıları Gülare Verdiyeva, Pervane Kazimzade Nesimi, Belediye Başkanı Nazım Karahanov, Başkan Yardımcıları Rahip Hacıyev, Hasan Movsumoğlu tarafından sıcak ve samimi şekilde karşılandı.

Ziyaretin ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Biz iki ayrı devlet tek milletiz. Türkiye'de birimizin tırnağı acısa Azerbaycan'daki kardeşimiz de bu acıyı hisseder. Bizler bir ve beraberiz. Pişmaniye festivalimizi bu sene kardeşlerimizin arasından başlatmak istedik" dedi.

Başkan Doğan ve beraberindeki heyet, Cumartesi düzenlenecek Pişmaniye Festivalinin ardından İzmit'e dönecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Heyetine, Bakü'de Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement