Kadın Vekil Adayı Otobüsün Direksiyonuna Geçti - Son Dakika
Yerel

Kadın Vekil Adayı Otobüsün Direksiyonuna Geçti

Kadın Vekil Adayı Otobüsün Direksiyonuna Geçti

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Şule Tunalı seçim çalışmaları için geldiği Selendi’de coşkuyla karşılandı.

04.06.2015 12:46

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Şule Tunalı seçim çalışmaları için geldiği Selendi'de coşkuyla karşılandı. Tunalı burada bindiği otobüsün direksiyonuna geçerek, "Manisa'nın sorunlarını meclise taşıyıp Manisa'nın kaptanı olacağım" dedi.

AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, AK Parti Selendi Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz, çok sayıda partili kadınlar tarafından karşılanan Şule Tunalı kısa bir süre parti binasında sohbet ettikten sonra otobüs ve araç konvoyları ile Mollaahmetler ve Kazıklı Mahallesinde seçmenler ile buluştu.

Mahallerde seçim çalışmalarına gitmek için bindiği otobüsün direksiyonuna geçerek 'Kaptan olmak istiyorum' diyen Tunalı mahalle halkını selamlayıp sevgi gösterileri ile karşılandı. Mahallelerde halka hitap eden Tunalı, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin kaderini değiştireceğini belirtti. Mahalle halkının sorularını da cevaplayan Şule Tunalı, "İlk defa böyle bir ilgi ile karşılandım. Yönetimimize mahalle halkımıza ve özellikle de kadın kolları ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Vekil Adayı Otobüsün Direksiyonuna Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement