Kar ve Tipiden Kapanan Yollar Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekiplerince Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Kar ve Tipiden Kapanan Yollar Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekiplerince Açılıyor

Kar ve Tipiden Kapanan Yollar Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekiplerince Açılıyor

Erzurum’da kar ve tipi dolayısıyla ulaşıma kapanan kırsalda bulunan mahalle ve mezra yolları, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince açılıyor.

02.01.2017 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da kar ve tipi dolayısıyla ulaşıma kapanan kırsalda bulunan mahalle ve mezra yolları, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince açılıyor.

Kar kaplanları 24 saat aralıksız kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum'da Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma neticesinde kar ve tipi dolayısıyla ulaşıma kapanan Aşkale Düzyurt Mahallesi, Karaçoban Kuşluca Mahallesi, Karayazı Turnagöl - Cihanbeyli - Çayırbeyli - Anıtlı Mahalleleri, Pasinler Başören Mahallesi, Pazaryolu Kılıççı - Göztepe ve Hacılar Mahalleleri ile Tekman Akpınar Mahallesi ve Rufo Mezrasının yolu yeniden açıldı.

Ekipler yol açma çalışması sırasında denk geldikleri kara saplanan araçları da iş makinelerine bağladıkları çelik halatla çekerek kurtardı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kar ve Tipiden Kapanan Yollar Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekiplerince Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement