Kar Yağışı - Ardahan / - Son Dakika
Güncel

Kar Yağışı - Ardahan /

Görüntü Dökümü : Yol açma çalışmaları Kalecek Köy Muhtarı Mehmet Yalçının konuşması Yurtta kış Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 506 yerleşim birimiyle ulaşımın sağlanamadığı bildirildi MUŞ - Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 267 mahalle, Hakkari'de 8 köy 18 mezra, Muş'ta 110 ve Bitlis'te de 103 köyle ulaşım sağlanamıyor.

21.01.2016 11:33

Görüntü Dökümü :

Yol açma çalışmaları

Kalecek Köy Muhtarı Mehmet Yalçının konuşması Yurtta kış

Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 506 yerleşim birimiyle ulaşımın sağlanamadığı bildirildi

MUŞ - Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 267 mahalle, Hakkari'de 8 köy 18 mezra, Muş'ta 110 ve Bitlis'te de 103 köyle ulaşım sağlanamıyor.

Muş

Muş Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür, kentte 110 köy yolunun ulaşıma kapandığını bildirerek, ekiplerin ara vermeden yol açma çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

Muş- Kulp karayolu dışında tüm şehirler arası yolların ulaşıma açık olduğunu aktaran Karayolları 113. Şube Şefi Sülhattin Ömeroğlu ise bir süre önce ulaşıma açtıkları Muş-Kulp karayolunun çığ düşmesi sonucu yeniden ulaşıma kapandığını söyledi.

Yağışın durmasıyla ekiplerin çalışmaya başlayacağını ifade eden Ömeroğlu, Kozma Dağı bölgesinde sürekli olarak çığ tehlikesinin bulunması nedeniyle dikkatli hareket etmek zorunda olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kar Yağışı - Ardahan / - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement