Kar Yağışı İlk Tatil Haberini de Beraberinde Getirdi - Son Dakika
Güncel

Kar Yağışı İlk Tatil Haberini de Beraberinde Getirdi

Şiddetli kar yağışının etkili olduğu Ardahan'da Göle, Hanak ve Damal ilçelerindeki tüm okullarda ve taşımalı olarak okullara giden öğrencilere 1 günlük tatil verildi.

12.11.2015 08:48  Güncelleme: 10:31

Dün öğleden sonra yağmaya başlayan ve gece boyunca etkili olan kar yağışı yılın ilk 'Kar Tatili'ni de kendisiyle birlikte getirdi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Konu hakkında bir açıklamaya yapan Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eker, dün gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle merkeze bağlı köyler ile birlikte Damal Hanak ve Göle ilçelerinde eğitime 1 gün (bugün) süreyle ara verildiğini açıkladı.

KÖY YOLLARI KAPANDI

Gece boyu tipi şeklinde yağan kar dolayısıyla bir çok köy yolunun kapandığı, Ardahan- Posof, Ardahan-Göle yolları başta olmak üzere Ardahan'ı diğer illere bağlayan yollarda da ulaşımın çok zor yapıldığı bildirildi.

BİR TATİL HABERİ DE ARTVİN'DEN

Öte yandan Artvin'de de şiddetli yağışlar nedeniyle sel ve heyelanlar olurken, il ve ilçe merkezlerinde çeşitli noktalarda yollar ulaşıma kapandı. Valilik şiddetli yağışlardan dolayı Borçka ve Murgul ilçelerinde eğitime ara verdi.

(Fakir Yılmaz/ Ardahan)

Kar Yağışı İlk Tatil Haberini de Beraberinde Getirdi

Son Dakika Güncel Kar Yağışı İlk Tatil Haberini de Beraberinde Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gul: inşallah kar bereket getirir 4 0 Yanıtla

Advertisement