Karaaslan: "Memleket İçin Ortak Hareket Etmemiz Gereken Bir Dönemden Geçiyoruz" - Son Dakika
Politika

Karaaslan: "Memleket İçin Ortak Hareket Etmemiz Gereken Bir Dönemden Geçiyoruz"

Karaaslan: "Memleket İçin Ortak Hareket Etmemiz Gereken Bir Dönemden Geçiyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Egolarımız bir tarafa bırakarak, memleket için ortak hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz” dedi.

23.10.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Egolarımız bir tarafa bırakarak, memleket için ortak hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği ve yoğun katılımın gerçkelştiği birlik ve beraberlik yemeğine katıldı. Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bayburt ve Gümüşhane köy dernekleri yönetici ve üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yemeğin ardından konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bayburt ve Gümüşhanelilerin örnek bir birlik ve beraberliğe imza attığını belirterek, "Bayburt ve Gümüşhaneli hemşehrilerimiz her zaman bizim yanımızda yer alarak bize güç kattılar. Biz de onların yanındayız. Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan Samsun için bir şans. Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile Samsun'a çok büyük katkılar sağlayacak, buna gönülden inanıyorum. Bu geceyi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Bayburt ve Gümüşhanelilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Karaaslan, gittiği hemşehri derneklerinde büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, "Hemşehri derneklerini çok önemsiyorum. Dernekler kültürümüzü koruma, yaşatma ve gelecek nesillere aktarmada önemli bir rol oynamakta" diye konuştu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Karaaslan, "Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye bugünkü kazanımlarını hiç de kolay elde etmedi. Her 10 yılda bir önü darbelerle kesilmiş olan ülkemizde şu an siyaset üstü bir dönemdeyiz. Egolarımız bir tarafa bırakarak, memleket için ortak hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Türkiye bugün her anlamda yaşadığı endişeleri yaşamasın istiyoruz. 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde kazanılan kazanımların artarak devam etmesini istiyoruz. Bu dönemi atlatıp, kazanımların artacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yemeğin ardından Çiğdem Karaaslan ve Erdoğan Tok, Bayburt ve Gümüşhanelilerin yoğun katılım sağladığı etkinlikte bol bol anı fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karaaslan: 'Memleket İçin Ortak Hareket Etmemiz Gereken Bir Dönemden Geçiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement