Karacabey Panayırı Yılda 2 Kez Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Güncel

Karacabey Panayırı Yılda 2 Kez Gerçekleştirilecek

Karacabey Panayırı Yılda 2 Kez Gerçekleştirilecek

Marmara Bölgesi'nin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul gören ünlü Karacabey Panayırı, 10 yıllık bir aranın ardından eski görkemi ile bu yıl tekrar start alırken, etkinlilere vatandaşlardan da tam not geldi.

03.10.2016 16:25

Karacabey'e 6 km uzaklıkta, Bandırma asfaltı üzerinde bulunan Karasu Mahallesi'ndeki 270 dönüm gibi oldukça geniş bir alanda kurulan panayırı, Türkiye'nin her yerinden gelen vatandaşlar 3 gün süresince adeta tıklım tıklım doldururken, ziyaretçiler 10 yıllık bir aradan sonra tekrar başlatılan panayır özlemlerinin son bulmasından dolayı Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a teşekkür ederek, minnettarlıklarını ifade etti.

Ali Özkan'dan Tüm Katılımcılara Teşekkür

Geçtiğimiz hafta Cuma günü başlayan ve yoğun ilgi gören etkinliklerin, önümüzdeki yıldan itibaren çok daha geniş formatlı şekilde, tüm ülke geneli çiftçi ve hayvan üreticilerinin buluşma noktası haline dönüştürüleceğini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, panayırın 26 Mayıs ve 26 Eylül tarihlerinde olmak üzere, yılda iki kez düzenleneceği müjdesini de verdi.

Başkan Özkan ayrıca, tüm katılımcı vatandaşlar ile organizasyonda emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.

Cemal Hünal'ın Gösterileri Nefes Kesti

Öte yandan, organizasyon kapsamında 'Issız Adam' filmi ile hafızalarda önemli yer edinen ünlü aktör Cemal Hünal önderliğinde, at üzerinde gerçekleştirilen 'Geleneksel Türk Savaş Sanatları' gösterilerini nefes almadan izleyen seyirciler, ünlü aktör ve ekibine yoğun alkışlar eşliğinde destek verdi.

İlgiyle takip edilen gösterilerin ardından bir açıklama yapan Cemal Hünal da Karacabeylilerin kendilerine gösterdiği yoğun ilgi ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ederek, ilçe halkına selamlarını iletti.

Hünal ayrıca, ilerleyen tarihlerde farklı organizasyonlar kapsamında yeniden Karacabeylilerle buluşmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Panayırı Yılda 2 Kez Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement