Karaduman, Hastane, Yol ve Tüneller Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika
Yerel

Karaduman, Hastane, Yol ve Tüneller Hakkında Bilgi Verdi

Karaduman, Hastane, Yol ve Tüneller Hakkında Bilgi Verdi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Mithatpaşa 1, Mithatpaşa 2 tünelleri, Ankara yolu üzerindeki Zonguldak-Karaman arası inşaatı bir süredir devam eden yol çalışmaları ve Sağlık Bakanlığı onaylı, ihalesi tamamlanarak yapılması beklenen 400 yataklı hastane inşaatı hakkında bilgiler verdi.

21.04.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Mithatpaşa 1, Mithatpaşa 2 tünelleri, Ankara yolu üzerindeki Zonguldak-Karaman arası inşaatı bir süredir devam eden yol çalışmaları ve Sağlık Bakanlığı onaylı, ihalesi tamamlanarak yapılması beklenen 400 yataklı hastane inşaatı hakkında bilgiler verdi.

Karaduman yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Zonguldak'la ilgili kamu yatırımlarımız devam ediyor. Şuanda 400 yataklı yeni hastaneyle ilgili yüklenici firma yer teslimini almak üzere. Sözleşmeler imzalandı ve hastanemiz kısa sürede faaliyete geçecek. Bunun beraberinde kamu yatırımlarımızdan, duble yollarımız ve tünellerimiz son hızıyla devam ediyor. Duble yollarımız ve tünel çalışmaları 2015 yılı içerisinde tamamlanmış olacak. Zonguldak'ın Ankara girişi duble yollar ve tünellerle çok kısa bir sürede ulaşım ağını kurmuş olacağız. Geçtiğimiz hafta Zonguldak ile Filyos arasında yarı hızlı tren hizmete başladı. Bununla ilgili de vatandaşımızdan çok olumlu görüşler alıyoruz. İlk etapta Filyos Zonguldak arası başladı. Önümüzdeki günlerde Filyos'tan sonraki ray sistemi faaliyete geçtikten sonra Çaycuma-Karabük-Ankara istikametine doğru tren ulaşımı sağlanmış olacak. İnşallah önümüzdeki süreçte kamu binalarının yenilenmesiyle ilgili de yer tespitleri konusunda ilgilerle görüşüyoruz. Zonguldak coğrafi açıdan engebeli bir arazi olduğu için arsa bulmakta sıkıntı çekiyoruz ama iletişim halindeyiz." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaduman, Hastane, Yol ve Tüneller Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi
    09 Mar MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi

    Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yıldırım'ın Gücü Kadınlarımız' programı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve diğer birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Programda, MHP'li kadınların güçlü ve millete bağlı olduğu vurgulandı.

  • AK Parti İl Başkanı: 31 Mart Seçimi Yeni Bir Başlangıç Olacak
    09 Mar AK Parti İl Başkanı: 31 Mart Seçimi Yeni Bir Başlangıç Olacak

    Denizli'de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '31 Mart seçimleri benim için bir final' konuşması üzerine açıklama yaptı. Başkan Güngör, 'Bu son değil yeni bir başlangıç olacaktır. Türkiye Yüzyılı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerel seçimlerle de başarılara imza atarak yoluna devam edecektir' dedi.

  • Konya'da 31 Mart seçimlerinde 6 binden fazla muhtar adayı yarışacak
    09 Mar Konya'da 31 Mart seçimlerinde 6 binden fazla muhtar adayı yarışacak

    Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip şehri Konya'da bin 154 mahallede 6 binden fazla muhtar adayı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak. Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, muhtar adaylığına ilginin artmasının sebebinin Cumhurbaşkanı'nın muhtarlık kurumuna verdiği önem olduğunu belirtti.

  • Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Maliye Kongresi Başladı
    09 Mar Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Maliye Kongresi Başladı

    Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Uluslararası Anadolu Maliye Kongresi' Anadolu Üniversitesi İİBF Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonunda başladı. Kongreye, akademisyenler, öğrenciler ve sektör temsilcileri katıldı. Kongre, maliye alanındaki güncel konuların tartışılacağı bir platform sağlamayı hedefliyor.

  • Yalova'da Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı İnşa Ediliyor
    09 Mar Yalova'da Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı İnşa Ediliyor

    Yalova'da üniversite yerleşkesinde inşa edilen Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı, afetler sonrası müdahaleye ilişkin tatbikatların yapılabileceği bir merkez olarak hizmete sunulacak. Yalova Üniversitesi, Yalova Valiliği ve AFAD işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, deprem, su altı kurtarma, yangın, trafik gibi konularda uygulamalı eğitimler verilecek. Eğitim alanının tamamlanmasıyla birlikte ülkenin her yerinden insanlar burada eğitim alabilecek ve afet durumlarında daha etkin müdahale sağlanabilecek.

  • Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan: 'Milli Görüşçülük Modası Oluştu'
    09 Mar Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan: 'Milli Görüşçülük Modası Oluştu'

    Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, yerel seçimlerde diğer parti adaylarının 'milli görüşçü' olarak kendilerini ifade ettiklerini belirterek, milli görüşün temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ve liderinin Necmettin Erbakan olduğunu söyledi.

  • Hazır Yemek Sektörü, Ramazan Ayında Büyüme Bekliyor
    09 Mar Hazır Yemek Sektörü, Ramazan Ayında Büyüme Bekliyor

    Hazır yemek sektörü, yerel seçim çalışmalarının etkisiyle ramazan ayında büyüme tahmin ediyor. Siyasi partilerin iftar programları ve benzeri etkinlikler nedeniyle sektörde hareketlilik bekleniyor. Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Bozdağ, ramazan ayında iftar saatlerinde artış olmasını beklediklerini belirtti. Ayrıca, sektörde üç farklı yemek servisi yapıldığını ve ramazan boyunca 80 milyar lira artış öngördüklerini söyledi. Bozdağ, tüketicilere de 'ramazan kondu' uyarısında bulunarak, belediyelerin denetim yapması ve endüstriyel yemek sektöründeki firmaları tercih etmeleri gerektiğini vurguladı.

  • Suriyeli Ustaya Göre Ut Yapımı Bir Sanattır
    09 Mar Suriyeli Ustaya Göre Ut Yapımı Bir Sanattır

    Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütü DEAŞ'tan arındırılan Bab ilçesinin tek ut yapım ustası ve sanatçısı olan Hassan Hamza, ut yapımının bir sanat olduğunu belirtti. Hamza, ut yapım ustasının aynı zamanda sanatçı olması gerektiğini söyledi.

  • Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi
    09 Mar Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi

    Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen 'Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası' sona erdi. Turnuvada final maçını Turtle Sports ile YG4 takımları oynadı. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Turtle Sports, YG4'ü 3-0 yenerek şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Yasin Güvenç'in babası Mustafa Güvenç verdi. Turnuvanın amacı toplumsal birlikteliği ve spor yapmayı teşvik etmekti.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD Ziyaretini Tamamladı
    09 Mar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD Ziyaretini Tamamladı

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizmasının 7. toplantısı vesilesiyle gerçekleştirdiği 2 günlük ziyaretini tamamladı. Washington'dan ayrılan Bakan Fidan'ın Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

  • Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi
    09 Mar Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2019-2024 döneminin dün gerçekleştirilen son meclis toplantısı öncesinde görev süresi sona eren meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

  • Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Cumhur İttifakı dimdik ayakta
    09 Mar Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Cumhur İttifakı dimdik ayakta

    Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Cumhur İttifakının milletten başka paydaşı olmadığını belirterek, diğer partilerin kendi içinde döküldüğünü söyledi. Ala, Gürsu Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık'ın proje lansman toplantısına katıldı ve Işık'ı desteklediklerini ifade etti. Işık ise Gürsu'da gerçekleştirecekleri projeleri anlattı ve Gürsu'nun gençlerin belediyesi olduğunu vurguladı.


Advertisement