Karakaya, Partililerle Kahvaltıda Biraraya Geldi - Son Dakika
Politika

Karakaya, Partililerle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Karakaya, Partililerle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, 30 Mart akşamının galibinin Ankara’da MHP olacağını söyledi.

06.03.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, 30 Mart akşamının galibinin Ankara'da MHP olacağını söyledi.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karakaya, 30 Mart yerel seçimler öncesinde partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Mahalli idareler seçiminin yapılacağı gün MHP olarak Türkiye genelinde sahaya en erken inen siyasi hareket olduklarını belirterek, "Bende Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere 6 ay kala sahaya inmiş durumdaydım. O günden bugüne sahada özellikle çarşıda, pazarda,köyde, kasabada Ankaralılarla bir arada olmaya çalıştık. 200 binin üzerinde insanla karşılıklı soru cevap biçiminde yürütülecek toplantılar yaptık" diye konuştu.

"ÇANKAYA İLE İLGİLİ İNANCIMIZ TAM"

Ankara'nın önemli bir kesimine ulaştıklarını ifade eden Karakaya, "Alan, saha, çalışma ben çok rahat bir şekilde iddialı bir biçimde şunu ifade edebilirim ki 30 Mart akşamının galibi Ankara'da MHP olacak" ifadelerini kullandı.

Çankaya'daki seçim süreci ile ilgili de konuşan Karakaya, "Çankaya ile ilgili inancımız tam. Çankaya bu dönemde bizim için değil, sahada, alanda olan bizleri için, MHP için değil ama dışarıdan bakanlar için belki 30 Mart akşamı bir sürpriz olacak. O sürprizde Çankaya'da inşallah Sadık Aslan Çankaya'nın belediye başkanı olacak. biz Ankara'ya bütün olarak güveniyoruz. Ankara'nın 25 ilçesine çünkü bu dönemin çok iyi bir şekilde siyaseten analizinin de yapılması lazım. MHP Ankara Büyükşehir Belediyesini de alacak, MHP 25 ilçenin 25'ini de alacak. Bundan gerçekten iddialıyız. Kaybedersek de kaybettiğimiz yerleri çok az farklarla kaybedeceğiz" şeklinde konuştu.

"ÖNCE İNSAN, ÖNCE ÇANKAYA DİYORUZ"

MHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Sadık Aslan ise Ankara Türkiye'nin Başkenti ise Çankaya'nın da Ankara'nın Başkenti olduğunu kaydederek, "Çankaya'da dersimizi iyi çalıştık. Ona göre birçok proje ürettik. 100'e yakın proje ürettik" diye konuştu.

MHP'li Belediye Başkanlarının yönettiği Gölbaşı ve Etimesgut'ta hizmetlerin en güzelinin yapıldığını belirten Aslan, "Biz aynı yoldan giderek Çankaya'ya hizmet getireceğiz. Çankaya Ankara'nın adresi olacak. Çankaya dereler kentidir. Biz belediye başkanı olduğumuzda bu derelerin hepsini Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte el ele vererek açacağız. Önce insan, önce Çankaya diyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karakaya, Partililerle Kahvaltıda Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali metin: Dürüst, onurlu ve karektrrli bir adam başkan olsun istiyorum. Onun icin mevlüt karakaya diyorum..... 1 0 Yanıtla
  • Huriye Pehlivan: Ankara'ya KARAKAYA!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement