Karakoç'tan Ortam Dinlemesi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Karakoç'tan Ortam Dinlemesi Açıklaması

Karakoç\'tan Ortam Dinlemesi Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, son dönemde ortaya atılan ses kayıt iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye’nin savaşa değil, demokrasi içerisinde 30 Mart’ta yapılacak seçimi atlatıp, seçimler neticesinde bir yol belirlemesine ihtiyacının olduğunu söyledi.

28.03.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, son dönemde ortaya atılan ses kayıt iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin savaşa değil, demokrasi içerisinde 30 Mart'ta yapılacak seçimi atlatıp, seçimler neticesinde bir yol belirlemesine ihtiyacının olduğunu söyledi.

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı binasında İHA muhabirine gündemi değerlendiren Karakoç, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ve Dışişleri Bakanına ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını vehamet olarak nitelendirdi. Türkiye'nin savaşa değil, demokrasi içerisinde 30 Mart'ta yapılacak seçimi atlatıp, seçimler neticesinde bir yol belirlemesine ihtiyacının olduğunu belirten Karakoç, ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini dile getirdi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ SANDIKTA YÖN BULACAK"

30 Mart yerel seçimlerin ülke için çok önemli bir seçim olduğunu kaydeden Karakoç, "Tarihten bugüne belki de hiçbir seçim bu kadar önem arz etmemiş. Çünkü bu seçimde sadece belediye başkanlıkları oylanmayacak, Türkiye'nin geleceği sandıkta yön bulacak. Diyarbakır, ilçe ve köylerinde çeşitli çalışmalar yapıyoruz halkla beraber. Dün Ergani ve Dicle ilçesindeydim. Silvan, Kocaköy bölgesinde çalışmalarımız oldu önceki gün. Bu bölgelerde insanlarla temasa geçtik. Temasa geçtiğimiz insanlar milliyetçi hareketin bölgeye gelmesi gerektiğini, bölgedeki insanlarımızın milliyetçi hareketin iktidarına ihtiyaç duyduğunu dile getiriyor. Biz çalışmalarımızı yapma konusunda tereddüt göstermezken, milliyetçi hareketin Diyarbakır'da ve bölge genelinde varlık göstermemesi afişlerinin dahi asılmaması konusunda önümüze ciddi engeller konulmaktadır. İl binamıza dahi asmış olduğumuz flamaları indirmeyi ahlaktan sayan, ahlak yoksunları bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Diyarbakır'ın her yerine üç hilali dalgalandıracağım. Ne mutlu Türküm diyene yazdıracağım. Bu Mehmet Teyar Karakoç'un Türk milletine şeref ve namus borcudur" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karakoç'tan Ortam Dinlemesi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement